Fodboldweekend LIVE: Kristensen og Mourinho på svær opgave i Milano

Rasmus Kristensen og Co. står søndag overfor en svær modstander, når de møder Serie A's førerhold, Internazionale. Stefano Guidi/Getty Images Europe/Getty Images via AFP
Så er det fredag! Med de europæiske turneringer bag os er det tid til at fokusere på endnu en stor fodboldweekend, der byder på to af de største derbies i kalenderen og selvfølgelig en masse Superligabold.

Søndag 29. oktober

Kl. 21:53  - Det er halvleg i Italien og Spanien, og mestrene Napoli er nede med 2-0 til AC Milan.

Deres problemer fortsætter dermed tilsyneladende I mellemtiden ser Atletico Madrid ud til at hente en sikker sejr, da de fører 2-0 over Alaves ved pausen.

Kl 20.46  - Kampen mellem Marseille og Lyon blevet aflyst på grund af træner Fabio Grossos alvorlige skader, efter Lyons spillerbus blev angrebet af såkaldte fans fra Marseille.

Kl. 20.14 - Et mål i sidste minut af  Inaki Williams redder et point til Atletico Bilbao mod Valencia.

Kl 19.30- Holdopstillingerne er klar til weekendens sidste Serie A-kamp, og hvilken måde at afslutte en weekend fuld af drama på, når mestrene Napoli tager imod AC Milan.

Startopstillingerne
StartopstillingerneFlashscore

Kl. 18.12 - Der er storopgør i Milano, hvor Internazionale har besøg af José Mourinhos AS Roma. Her er danske Rasmus Kristensen med fra start hos det romerske udehold, der i øjeblikket indtager syvendepladsen i Serie A, hvor netop Inter fører.

Kl. 17.03 - Alarm i Amsterdam. På trods af at have været foran to gange, så tabte Ajax med hele 2-5 til ærkerivalerne fra PSV. Her scorede Hirving Lozano hattrick. Da Volendam samtidig vandt deres kamp, ligger Ajax helt sensationelt sidst i Æresdivisionen. Anton Gaaei spillede hele kampen for det nyslåede bundhold.

Kl. 16.26 - Vejle og Viborg spillede 1-1 i deres indbyrdes bundkamp efter en individuel fejl fra Vejlekeeper Trott kostede dem en vigtig hjemmesejr.

Læs mere om den kamp her

Stillingen
StillingenFlashscore

Kl. 15.34 - Når Manchester-derby sparkes i gang 16.30 denne søndag er det med to danskere i startopstillingen hos hjemmeholdet. Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund har således fundet vej til startelleveren hos holdets hollandske træner, Erik ten Hag.

Kl. 15.15 - Philip Billing scorede et fremragende mål fra distancen og blev kåret som man of the match, da Bournemouth lørdag slog Burnley med 2-1.

Efter kampen viste det sig, at hans mål er det mål indtil videre i PL-sæsonen, der er scoret fra størst distance, knap 39 meter.

Det blev dog som bekendt overgået af den tidligere ligatopscorer Harry Kane, der scorede fra egen banehalvdel for Bayern München mod Darmstadt.

Kl. 14.20 - I den bedste franske liga er storholdet Paris Saint-Germain i problemer på udebane. Hovedstadsklubben kom ellers planmæssigt foran 2-0 i Brest, men siden da har hjemmeholdet udlignet, således at stillingen med en halv time tilbage er 2-2.

Kl. 14.01 - Vi har, forud for eftermiddagens Manchester-derby kl. 16.30 samlet nogle af de bedste scoringer fra deres kampe i Premier League-æraen.

Dem kan du se her!

Kl. 13.30 - Opstillingerne fra dagens første Superligakamp er klar!

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 12.24 - Om halvanden times tid går Vejle Boldklub og Viborg FF på banen i Nørreskoven, når lidt af en bundgyser venter i Superligaen. Både hjemme- og udeholdet har haft det svært i de seneste spillerunder og ligger som henholdsvis nummer 11 og ni i den bedste danske række, hvorfor point vil være ekstremt vigtigt for begge. Opgøret sparkes i gang klokken 14.

Lørdag 28. oktober

Kl 21.58 - Det er målløst ved pausen i kampen mellem Juventus og Verona. Moise Kean har fået annulleret en scoring på en hårfin offside.

Kl. 21.13 - For Sevilla har gamle Sergio Ramos formået at få gult kort efter bare tre minutter i deres kamp mod Cadiz. Siden slap han utroligt nok for kort nummer to for nærmest at slå en Cadiz-spiller ned. Dertil har han fået et mål annulleret for offside. Man keder sig aldrig med Ramos.

Kl. 20:36 - RB Leipzig har kørt  hjælpeløse Köln over med 6-0 i Bundesligaen. Leipzig ser ud til at mene det seriøst i denne sæson.

Kl. 20.02 - Jude Bellingham var ufatteligt nok endnu engang dobbelt målscorer i Real Madrids dramatiske udesejr over FC Barcelona.

Læs mere om kampen her

Kl. 18.45 - Sandro Tonalis lange karantæne for betting er trådt i kraft, og derfor må Newcastle United undvære italieneren, når de lørdag møder Wolverhampton Wanderers på udebane. I de to holds seneste fem indbyrdes møder på Molineux Stadium er det ikke blevet til én eneste Newcastle-sejr med fire uafgjort og én Wolves-sejr.

Kl. 17.29 - I Bundesligaen er Jonas Wind ikke eneste dansker, der er kommet på tavlen. Også Robert Skov har lørdag garnet for sit hold, 1899 Hoffenheim, der på udebane fik skovlen under VfB Stuttgart med en 3-2-sejr. Jonas Winds scoring var i øvrigt ikke nok for VfL Wolfsburg, som til stor glæde for Jess Thorup taber med 2-3 til Augsburg i Bayern.

Kl. 17.09 - I Catalonien går FC Barcelona til pause med en føring på 1-0, efter den tyske midtbaneprofil Ilkay Gündogan tidligt i kampen bragte hjemmeholdet foran.

Ilkay Gündogan skulle ikke bruge mange El Clásico-minutter for at bringe sig selv på scoringstavlen.
Ilkay Gündogan skulle ikke bruge mange El Clásico-minutter for at bringe sig selv på scoringstavlen.Opta by Statsperform & Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Kl. 16.52 - For at runde det tyske nok engang, så er Union Berlin på vej mod deres 10. nederlag i træk efter et selvmål af Robin Knoche. Dertil har Rani Khedira netop fået rødt kort. I sandhed højt at flyve og dybt at falde for "Die Eiserner Union".

Kl. 16.45 - Også i Bundesligaen vælter det med udvisninger i Bayern München - Darmstadt. Allerede efter fem minutter blev Joshua Kimmich vist ud for Bayern, mens Darmstadt "fulgte op" med to røde kort inden pausen. Det har Bayern udnyttet til at komme foran med 2-0 ved Harry Kane og Leroy Sané.

Målscorerne
MålscorerneFlashscore

Kl. 16.20 - I Bundesligaen har Jonas Wind nok engang scoret, og har været medvirkende til at vende et truende nederlag mod Augsburg til en føring ved pausen. Omvendt har Joakim Mæhle fået gult kort for at filme.

Kl. 16.13 - Om få minutter er der kickoff i Clásico, og de to stjernehold kæmper om at slå det knapt så profilerede Girona væk fra øverste position i tabellen.