Utrolige Bellingham fortsætter scoringstogt: Overtidsmål sænker Barcelona i El Clásico

Jude Bellingham kan tilsyneladende ikke sætte én fod forkert i øjeblikket. Lørdag afgjorde englænderen sagerne til Real Madrids fordel i El Clásico.Profimedia
Ligatopscorer Jude Bellingham viste endnu en gang sit værd for Real Madrid i sæsonens første El Clasico.

Med en scoring i overtiden og et langskudsmål midtvejs i anden halvleg sikrede det 20-årige engelske stjerneskud lørdag madrilenerne en sejr på 2-1 på udebane mod FC Barcelona.

På Barcelonas midlertidige hjemmebane på Montjuic, det olympiske stadion fra legene i 1992, dominerede hjemmeholdet i lange perioder mødet mod arvefjenderne fra hovedstaden.

Bellingham ville det dog anderledes, og efter 67 minutter tog han chancen med et knaldhårdt spark fra omkring 20 meters afstand.

Selv om Marc-Andre ter Stegen i Barcelona-målet fik fingerspidserne på, så var det ikke nok til at stoppe skuddet, der sejlede ind i netmaskerne til 1-1.

Det var Jude Bellinghams 10. mål for Real Madrid i den spanske liga, siden han i sommer blev hentet i Borussia Dortmund. Ingen havde formentlig forventet, at englænderen ville score mål på samlebånd.

I overtiden sikrede Bellingham tilmed gæsterne sejren og alle tre point, da han prikkede et indlæg over stregen.

Første halvleg blev domineret totalt af Barcelona, der ret beset kunne have lukket affæren i de første 45 minutter.

Jude Bellingham leverede endnu engang en storslået indsats, da Real Madrid lørdag aften slog Barcelona i El Clásico.Opta by Statsperform & Gongora/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Ilkay Gündogan gjorde det efter seks minutter til 1-0 for catalonierne, og der var mange muligheder for at øge føringen. Efter et kvarter knaldede Fermin Lopez bolden på stolpen.

Real Madrid bød ikke ind med det store, og gæsterne havde svært ved at få skabt de helt åbne målchancer.

Tættest på var Antonio Rüdiger med et langskud, der gik snert forbi stolpen.

Andreas Christensen startede i Barcelonas midterforsvar, og den 27-årige dansker leverede flere fine indgreb. Danskeren kan ikke klandres for, at det gik galt.

Christensen leverede også en sylespids aflevering, der åbnede Madrid-forsvaret, uden at det endte med scoring.

Med sejren slår Real Madrid et hul på fire point til FC Barcelona i toppen af La Liga. Madrilenerne har ligesom Girona 28 point, mens FC Barcelona på tredjepladsen har 24 point.