Ny landstræner hæfter sig ved lærenemme danskere: "Fantastisk start for os"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny landstræner hæfter sig ved lærenemme danskere: "Fantastisk start for os"

Andrée Jeglertz fik en fremragende start som ny dansk landstræner.
Andrée Jeglertz fik en fremragende start som ny dansk landstræner.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Debut - tjek. God præstation - tjek. Tre point - tjek.

Den nye landstræner for de danske fodboldkvinder, Andrée Jeglertz, kunne sætte flueben ud for alt det, han havde håbet på i fredagens Nations League-sejr på 2-0.

Danskerne leverede en flot præstation i kampen mod Tyskland, som sidste år rundbarberede Danmark ved EM og endte med sølv.

Trods de få træningstimer sammen er han glad for at se, hvad spillerne har suget til sig af viden.

"Det var en fantastisk god start for os. Både resultatet, men også præstationen var god."

"Jeg synes, spillerne har responderet enormt godt. Vi har meget kort tid under en samling, men spillerne var gode til det, vi gerne ville, og jeg synes, jeg så meget mod og initiativ," siger Jeglertz til TV 2 Sport.

51-årige Jeglertz har tidligere været landstræner for Finland og var i 2004 med til at vinde Champions League med Umeås kvinder.

Hans visioner for spillet får ros fra de danske spillere, og Pernille Harder mener, at idéerne allerede er begyndt at virke.

"Jeg kunne ikke have drømt om mere. Jeg er også meget stolt af den måde, vi spiller på."

"Vi har snakket om nogle ting offensivt i løbet af ugen. Selv om vi kun har haft tre dage, synes jeg, at de små ting virker allerede," siger Pernille Harder til DR Sporten.

På tirsdag får landsholdet mulighed for at tage et skridt mere under den nye træner, når danskerne spiller deres anden Nations League-kamp i turneringen og historien. Her hedder modstanderen Wales.