Målrekord inkluderet: Ronaldo vinder med Al-Nassr over Benzemas Al-Ittihad

Målspektakel i duellen mellem Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.
Målspektakel i duellen mellem Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.Profimedia
Cristiano Ronaldo og Karim Benzema spillede sammen i Real Madrid i næsten et årti. Sammen vandt de Champions League fire gange med Los Blancos. Tirsdag stod de over for hinanden i topkampen i Saudi Pro League. Karim Benzemas Al-Ittihad tog imod Cristiano Ronaldos Al-Nassr, som ligger nummer to i tabellen. I sidste ende sejrede Ronaldo og hans hold med 5-2.

Værterne tog føringen først: Efter 14 minutter scorede Abderrazak Hamdallah for Al-Ittihad på sjettepladsen efter en assist fra Benzema. Al-Nassr lod sig dog ikke slå ud og udlignede på et straffespark. Ronaldo - hvem ellers - greb bolden og omsatte den til 1-1, portugiserens 52. mål i kalenderåret. Dermed kom han på niveau med Harry Kane og Kylian Mbappe, som også har scoret lige så mange mål i år.

Resultaterne af kampen
Resultaterne af kampenFlashscore

Anderson Talisca gjorde det til 2-1 for gæsterne før pausen, før Hamdallah udlignede til 2-2. Kampen tog en afgørende drejning, da den tidligere Liverpool-stjerne Fabinho så gult og derefter gult-rødt inden for syv minutter. Brasilianeren blev udvist efter en forseelse mod Otavio i sit eget straffesparksfelt. Da han forsøgte at afskærme bolden, ramte Fabinho portugiseren i ansigtet med sin arm. Ronaldo omsatte det efterfølgende straffespark til 3-2. Hans 53. mål i 2023 udlignede den eneste scoringsrekord i dette kalenderår.

Al-Nassr udnyttede deres numeriske overlegenhed og øgede til 5-2 i det sidste kvarter ved Sadio Mane.

Al-Nassr ligger dermed på andenpladsen i tabellen efter 18 kampe, syv point efter førerholdet Al-Hilal.