YouTuber fra Manchester United-fanmedie efter Højlund-ballade: Folk har truet os

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

YouTuber fra Manchester United-fanmedie efter Højlund-ballade: Folk har truet os

Opdateret
Højlund er uforvarende blevet del af en større fan-ballade.
Højlund er uforvarende blevet del af en større fan-ballade.Profimedia
Forleden gik der i engelske medier historier om, at Rasmus Højlund var blevet irettesat af sine holdkammerater, efter han havde talt med fan-mediet The United Stand. Argumentet bag var, at mediet i virkeligheden ikke er skabt af tilhængere, men af folk, der vil sprede rygter om den store Manchester-klub. Nu står manden bag, Mark Goldbridge, frem, og fortæller om de tilsvininger, han og holdet bag Youtube-kanalen har været udsat for fra Uniteds fans siden da.

Rasmus Højlund deltog i et længere interview med Mark Goldbridge, der i al uskyldighed handlede om den danske angribers første tid i klubben, men lidet vidste Højlund, at manden, der interviewede ham, var en omstridt skikkelse blandt Uniteds fans. 

Ifølge mange tilhængere af The Reds, så er The United Stand et medie, der ikke for alvor handler om at støtte klubben, men i højere grad om at skabe rygter og splid i klubben, på baggrund af historier om utilfredshed blandt spillerne og lignende.

Det sprang for alvor ud i lys lue, da et andet fan-medie, United We Stand, bragte en historie om, at Højlund var blevet taget i skole af nogle af sine holdkammerater, der ikke var tilfredse med, at danskeren var stillet op til det kvarter lange interview. Det blandt på baggrund af rygter, der i sidste sæson udsprang fra The United Stand om, at Marcus Rashford søgte væk fra klubben, hvilket angriberen selv var ude at afvise efterfølgende på de sociale medier.

Nu fortæller Mark Goldbridge så, at ham og hans hold bag The United Stand er blevet udsat for både trusler og et hav af tilsvininger i kølvandet på den megen polemik. Og han afviser, at Højlund er blevet "fuppet" til at deltage.

"Rasmus har været fan af det, vi har lavet, i lang tid. Vi havde allerede diskussioner om at at lave interviewet i august, og det blev udført i februar. Vi forsøger ikke at tilsvine nogen, men at drive ting fremad og foretage konstruktivi kritik," siger Goldbridge, der også fortæller, at det ikke er blevet taget vel imod af mange andre United-fans.

De har faktisk modtaget drabstrusler, og blevet informeret om, at de ikke "bør vise sig på Old Trafford igen", bekræfter det engelske politi ifølge Daily Mail.

Goldbridge er blevet beskyldt for i virkeligheden at være fan af Nottingham Forest og med sin kritik af klubben at udøve en slags femtekolonnevirksomhed. Men det afviser The United Stands SoMe-ansvarlige, Ryan Johnston.

"Mark skulle have en Oscar, hvis han skulle være fake. Han er rigtig nok fra Nottingham, men er blevet fan af United på grund af sin bedstefar. Det handler for manges tilfælde om jalousi, fordi han er kommet helt ind i presserummet og tæt på spillerne," fortæller Johnston.