Rasmus Højlund kan være klar til Manchester Uniteds FA Cup-opgør mod Liverpool

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Rasmus Højlund kan være klar til Manchester Uniteds FA Cup-opgør mod Liverpool
Opdateret
Rasmus Højlund regnes klar til storkampen mod Liverpool.
Rasmus Højlund regnes klar til storkampen mod Liverpool.AFP
Erik ten Hag forventer, at danske Rasmus Højlund, Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka vender tilbage til Manchester Uniteds kvartfinale i FA Cuppen mod Liverpool.

Skadesplagede United har haft en dårlig sæson og skal besejre Jürgen Klopps mandskab på Old Trafford på søndag for at holde liv i håbet om sølvtøj.

United går ind til opgøret mod deres bitre rivaler som underdogs, men højrebacken Wan-Bissaka skulle være tilbage efter to måneders pause, og den engelske forsvarsspiller Maguire samt den danske angriber Højlund er også klar til at spille.

"Vi har haft en god uge. I dag havde vi en træning, og de trænede alle sammen," sagde Ten Hag på sit pressemøde før kampen fredag.

"Jeg tror (de er til rådighed). Vi har en træning i morgen. Vi må selvfølgelig se, hvordan de kommer sig over det, men det ser godt ud."

Ten Hag gav også en positiv opdatering på United-midtbanespilleren Mason Mount, som har været ude i fire måneder med et lægproblem.

"Det var rigtig godt, at Mason Mount trænede med os hele ugen," sagde han. "Den første del af ugen kun delvist, men så havde han også nogle fulde træningssessioner med os, så det ser godt ud."

Lisandro Martinez, Anthony Martial, Luke Shaw og Tyrell Malacia er fortsat på sidelinjen, mens United bekræftede, at Jonny Evans har "døjet med et mindre problem i de seneste par kampe".

Klubben sagde, at "hans spilletid er blevet omhyggeligt doseret", og han er ikke blevet inkluderet i Nordirlands trup til deres landskampe i marts.

Et nederlag på søndag vil øge presset på Ten Hag, mens spekulationerne om hans fremtid på Old Trafford tager til, efter at medejer Jim Ratcliffe for nylig er kommet til klubben.

Hollænderen sagde, at hans spillere har fået selvtillid efter deres gode stime i de første uger af 2024 på trods af den skræmmende opgave med at tage imod formstærke Liverpool.

"Jeg synes, at spillerne og holdet har vist på det seneste fra januar, at vi er inde i en rigtig god stime med mange sejre, så de skal tro på, at de kan gøre det," sagde han.

"Nu er vi nødt til at tage momentum. Det er også det, jeg føler, når jeg træner med dem, under og omkring kampene, at de har den tro, en god selvtillid,og at der er en god ånd på holdet."

Ten Hag afviste rapporter om et muligt skifte for Marcus Rashford til Paris Saint-Germain.

Den engelske angriber har lidt et dramatisk formdyk i denne sæson - han har kun scoret syv mål for United indtil videre sammenlignet med 30 i 2022/23-sæsonen.

Men Ten Hag ville gerne lukke den debat i en ruf:

"Vi forlængede ikke kontrakten for fire år med ham i sidste sæson med den hensigt at sælge ham, nej. Han skal være en del af dette projekt, så det er ikke et emne, vi taler om."