Drøm blev til virkelighed for ungt talent i nyt United-drama

Kobbie Mainoo fik sin seniordebut i Manchester United i januar 2023, hvor han startede i en pokalkamp.Naomi Baker/Getty Images via AFP
Det var en drøm, der blev til virkelighed for 18-årige Kobbie Mainoo, da han scorede til 4-3 i de døende minutter af torsdagens opgør mod Wolves og sikrede Manchester United tre point.

Det fortæller den unge englænder efter Premier League-kampen til fjernsynskanalen TNT Sports.

"Jeg har det, som om jeg drømmer. Det har været fantastisk at begynde at spille for min barndomsklub. Nu handler det om at vinde flere kampe," siger han.

Manchester United var hurtigt kommet foran 2-0 i opgøret takket være scoringer fra henholdsvis Marcus Rashford og danske Rasmus Højlund.

Wolves reducerede til 1-2 på et straffespark efter 71 minutter, men da Scott McTominay scorede til 3-1 fire minutter senere, lignede det, at kampen var afgjort.

Med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Wolves dog reduceret til 2-3 takket være Max Kilman.

Dermed fik klubben lagt pres på Manchester United, der i fem minutters overtid så ud til at måtte sluge en uafgjort, da Pedro Neto udlignede til 3-3.

Blot to minutter efter dukkede indskiftede Mainoo dog op ud af ingenting og afgjorde kampen efter en flot soloaktion.

Bruno Fernandes, Manchester Uniteds anfører, er svært begejstret for den 18-årige.

"Han er et stort talent," lyder det.

Manager Erik ten Hag beskriver torsdagens resultat som en kæmpe sejr for Manchester United, der indfinder sig på en 7.-plads i Premier League.

"Vi spillede rigtig godt og dikterede spillet i omkring en time. Vi burde være kommet foran 3-0 eller 4-0. Det gjorde vi ikke, og så lukkede vi målene ind på en ret naiv måde," siger han.

"Det burde ikke ske, men vi viste stor robusthed - særligt Kobbie Mainoo. Det var et fantastisk mål."