Tottenham overlever Forest-forskrækkelse og rykker op i Premier Leagues top fire

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tottenham overlever Forest-forskrækkelse og rykker op i Premier Leagues top fire
Spurs scorede tre mål og vandt en komfortabel sejr
Spurs scorede tre mål og vandt en komfortabel sejrAFP
Tottenham rykkede op i top fire i Premier League med en 3-1 sejr over Nottingham Forest på Tottenham Hotspur Stadium søndag.

Tottenham var uheldige i midtugen, men fik et mål foræret i begyndelsen af kampen mod Forest, da Murillo drejede bolden i eget net.

Målet kom efter imponerende forarbejde af Timo Werner, som dansede sig vej ind i straffesparksfeltet, før han sendte en aflevering på tværs af målet. I sidste ende var det dog sløjt af Murillo, hvis flagrende ben dirigerede bolden forbi en hjælpeløs Matz Sels.

Nøgletal fra Tottenhams sejr
Nøgletal fra Tottenhams sejrOpta by StatsPerform

Men med kun seks clean sheets i deres 30 kampe indtil videre i denne sæson, var muligheden for, at Tottenham ville give Forest en vej tilbage i kampen, stadig til stede.

Det viste sig at være tilfældet midtvejs i første halvleg, hvor Chris Wood scorede sit fjerde mål i lige så mange kampe og således bragte gæsterne på omgangshøjde. Anthony Elanga leverede et indlæg til Wood, som på trods af en flyvende blokering fra Spurs-manden Pedro Porro pressede bolden ind i det nederste venstre hjørne.

Postecoglou var heldig med ikke at være kommet bagud og foretog to ændringer på bænken i pausen.

Skiftet i tilgang hjalp Tottenham næsten umiddelbart efter genstarten, hvor en Micky van de Ven-raket hjalp med at genetablere Spurs' føring.

Forsvarsspilleren trak ind i banen fra kanten af feltet og sendte bolden op i øverste venstre hjørne uden chance for målmand Sels.

Den glæde blev fordoblet fra et Tottenham-perspektiv øjeblikke senere, da Porro scorede et tredje mål for hjemmeholdet. Det portugisiske es tog flot imod en bold inde i feltet og hamrede den ind på en fantastisk halvflugter.

Premier Leagues top fem
Premier Leagues top femFlashscore

På trods af et par nervøse øjeblikke mod slutningen af kampen, hvor Forest så ud til at kunne få endnu et mål, holdt Spurs-forsvaret stand.

Der venter Spurs hårdere prøvelser, men de går ind til sidste fase af turneringen som favoritter til at kvalificere sig automatisk til Champions League.

Se kampstatistikken hos Flashscore.