Nyindkøbet Dragusin får første start for Tottenham mod Fulham

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Nyindkøbet Dragusin får første start for Tottenham mod Fulham
Dragusin kom ind fra bænken mod Villa i sidste uge.
Dragusin kom ind fra bænken mod Villa i sidste uge.Profimedia
Den rumænske forsvarsspiller Radu Dragusin får sin første kamp fra start for Tottenham Hotspur, efter at Micky van de Ven blev skadet og ikke kan spille i Premier League mod Fulham lørdag aften.

Dragusin kom til fra Genoa i januar, men har kun fået en håndfuld optrædener fra bænken.

"Jeg tager spændingen ud af det allerede nu. Han starter inde i morgen," sagde manager Ange Postecoglou til journalister fredag.

"Han har været nødt til at være tålmodig for at få chancen,da Micky og Cristian (Romero) har været fremragende og vi kun har spillet én kamp om ugen. Jeg synes, han har gjort det godt, når han fik chancen. Jeg tror, han kan bringe os noget anderledes."

Dragusin, som kostede Tottenham 25 millioner pund (217 millioner kroner), erstattede Van de Ven tidligt i anden halvleg i 4-0-sejren over Aston Villa i sidste uge.

I begyndelsen frygtede man, at hollænderen Van de Ven havde fået en ny alvorlig skade i baglåret, som havde holdt ham ude i flere uger tidligere på sæsonen.

Men Postecoglou siger, at skaden ikke var alvorlig.

"Han går glip af kampen i morgen, men vi er ret sikre på, at han ikke går glip af meget mere på grund af landskampspausen," sagde manageren.

"Han kom ud på det rigtige tidspunkt, tror jeg."

Tottenham har mulighed for at rykke op på fjerdepladsen med en sejr på Craven Cottage, og de kan blive styrket af, at den brasilianske angriber Richarlison vender tilbage efter en knæskade.

"'Richy' har trænet med, så hvis han klarer sig (til træningen i dag), burde han være klar til i morgen," siger han.