Garnacho undskylder for at like SoMe-opslag med ten Hag-kritik

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Garnacho undskylder for at like SoMe-opslag med ten Hag-kritik
Manchester Uniteds manager Erik ten Hag med Alejandro Garnacho.
Manchester Uniteds manager Erik ten Hag med Alejandro Garnacho.Profimedia
Erik ten Hag hævder, at Manchester Uniteds trup ikke er splittet, efter at Alejandro Garnacho (19) har undskyldt for at have liket opslag på de sociale medier, der kritiserer managerens håndtering af den argentinske angriber.

Garnacho gav 'likes' til et par beskeder på X, der kritiserede Ten Hags beslutning om at udskifte ham i pausen af sidste weekends 2-2-kamp mod Bournemouth.

Han unlikede hurtigt begge indlæg og har nu sagt undskyld til Ten Hag, som sagde, at Garnacho fortsat ville være involveret i Uniteds FA Cup-semifinale mod Coventry på søndag.

Da han blev spurgt, om Garnacho-episoden var et bevis på, at spillerne var uenige med Ten Hag, sagde den pressede hollænder: "Det vil jeg ikke pege på.

"Alejandro er en ung spiller, som skal lære en masse. Han undskyldte for det, og efter det kommer vi videre."

Ten Hags svar til Garnacho tyder på, at han har lært af sammenstødet med Jadon Sancho tidligere på sæsonen.

Sancho blev forvist til at træne væk fra resten af United-truppen i flere måneder efter at have kritiseret Ten Hag for at have udeladt ham i et nederlag til Arsenal i september.

Den engelske fløjspiller Sancho har siden fundet formen på lån hos Borussia Dortmund, som gik videre til Champions League-semifinalen i denne uge.

"Vi ved, at Jadon Sancho er en fantastisk fodboldspiller, så det er ikke en overraskelse for os, det er ikke det, der er problemet," sagde Ten Hag.

"Jeg følger selvfølgelig med i international fodbold og i de spillere, der er udlånt til andre klubber.

"Det var en fantastisk kamp, Dortmund mod Atletico Madrid, en fantastisk præstation af Dortmund, og for Jadon er det gode nyheder. Han bidrog til resultatet for Dortmund."

Ten Hag kæmper for at redde sit job midt i en turbulent sæson og har ikke råd til et choknederlag til Coventry fra den næstbedste række på Wembley.

Han får brug for en forbedret præstation fra Uniteds midtbanespiller Casemiro, som har fået kritik for sin seneste indsats.

Den tidligere Liverpool-stjerne Jamie Redknapp sagde, at Casemiros sløve indsats mod Bournemouth i sidste uge var, som om han spillede i en velgørenhedskamp.

Men Ten Hag bakkede op om brasilianerens værdi for United og sagde:

"Jeg tror, vi havde brug for sekseren (positionen), da jeg kom hertil, og i sidste sæson var Casemiro fantastisk."

"I denne sæson har han kæmpet med en slem skade, som han aldrig har haft i sin karriere, men han er sådan en vinder. Han har altid vundet i sin karriere, overalt hvor han har været, har der været succes.

"Han er en fighter, derfor har han også vundet store trofæer, han er en personlighed, og han er en meget vigtig spiller, og han vil give os succes."