Fra himmel til helvede: Chelsea sænker United og Højlund med to mål i tillægstidenAFP
Stjernefrøet Cole Palmer fortsætter sin storform, og torsdag var den 21-årige englænder manden bag et enestående Chelsea-comeback mod Manchester United.

I det 10. og 11. tillægsminut scorede han to gange, og så vandt Chelsea 4-3 over Manchester United i et underholdende og yderst medrivende møde mellem to underpræsterende storklubber i Premier League.

Palmer kunne notere sig for et hattrick, da han også scorede Chelseas andet mål i kampen. Det var til 2-0 i første halvleg, og på det tidspunkt var Chelsea klart bedst.

Med en brøler satte hjemmeholdet selv gæsterne i gang, og dybt inde i tillægstiden førte United med 3-2 og var på vej mod en storslået comebacksejr, men blev i stedet offer for et Chelsea-comeback.

Rasmus Højlund spillede 65 minutter, men havde ingen stor dag på kontoret. Christian Eriksen blev siddende på bænken i hele den underholdende kamp.

Manchester United ligger fortsat nummer seks i Premier League, men kan godt opgive at nå i top-4 og sikre en plads i Champions League. Chelsea spillede sig op i rækkens bedst halvdel.

Chelsea fik en drømmestart og tog føringen efter mindre end fire minutters spil, da Conor Gallagher tog et klogt løb ind i feltet og sparkede bolden fladt i mål efter et afrettet indlæg.

I det 19. minut blev det 2-0. Marc Cucurella blev nedlagt af Antony i feltet, og dommeren dømte straffespark. Det omsatte formstærke Cole Palmer stensikkert.

Chelsea - Manchester United - Kamp-statistik
Chelsea - Manchester United - Kamp-statistikOpta by Stats Perform

Bedst som Chelsea så ud til at have fuld kontrol over kampen, hjalp hjemmeholdet selv United tilbage, så der var udlignet til 2-2 inden pausen.

Først spillede Chelseas Moises Caicedo fejlagtigt Alejandro Garnacho fri, og han reducerede til 1-2 på den store mulighed.

Fem minutter senere udlignede Bruno Fernandes, da han umarkeret fik lov til at heade bolden i mål fra nært hold.

Begge hold jagtede et mål mere, og selv om der var mest snert i Chelseas angreb, var det gæsterne, som tog føringen midt i anden halvleg.

Chelsea tabte bolden midt på banen, og ni sekunder senere lå bolden i nettet. Antony lagde et perfekt ydersideindlæg ind i feltet, og Garnacho kom først på bolden og headede den i mål.

Manchester United var yderst tæt på at få kørt sejren hjem, men med to minutter tilbage af tillægstiden begik Diogo Dalot straffespark. Igen blev Cole Palmer sat til at eksekvere, og han var ligeså koldblodig, som da han fik chancen i første halvleg.

Så lignede det i stedet en pointdeling, men Palmer var ikke færdig. Efter et hurtigt taget hjørnespark afsluttede han prompte. Scott McTominay rettede bolden af, så den gik i mål, men Palmer blev noteret for scoringen, imens fansene på Stamford Bridge gik amok.