Fodbold Tracker: Schmeichel pådrager sig ribbensbrud - Silkeborg og Lind knuser OB

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Fodbold Tracker: Schmeichel pådrager sig ribbensbrud - Silkeborg og Lind knuser OB
Opdateret
OB og Silkeborg mødes i Odense.
OB og Silkeborg mødes i Odense.
Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Efter en lang landsholdsweekend er klubfodbolden tilbage med en lang række lækkerbiskener af opgør på tværs af Europa. Følg med i al action lige her på Fodbold Trackeren.

Mandag

Kl. 22.47 - Nottingham Forest og Burnely delte i porten, da de mandag aften mødtes i Premier League på City Ground og spillede 1-1.

Nottingham Forest - Burnley player ratings
Flashare

Kl. 21. 33 - Alexander Lind mener selv, at han er i gang med noget vildt med seks kampe i træk med mål, det sagde han Viaplay efter 3-0 sejren over OB: "Jeg er meget tilfreds med præstationen i dag. Det var i hvert fald bedre end mod Hvidovre. Som jeg selv har sagt, så synes jeg selv, at det er vildt. Det er bare med at blive ved og så holde hovedet koldt."

Kl. 20.36 - Nottingham Forest tager imod Burnley i aftenens kamp i Premier League. Her er holdopstillingerne til aftenens kamp.

Nottingham Forest - Burnley holdopstillinger
Flashare

Kl. 19.48 - Silkbeborg IFs brandvarme Alexander Lind scorede for sjette kamp i træk, da han bragte jyderne foran i Odense mod OB.

Kl.18.20 - Så er vi klar med startopstillingen i Odense, hvor Silkeborg gæster.. Værd at bemærke, er det at Filip Helander får sin debut for OB. Den 1,92 høje svensker er skiftet fra Glasgow Rangers og har over tyve landskampe på CVet. OB er ubesejrede i de seneste fire kampe mod Silkeborg, hvoraf de tre er vundet.

Holdopstillinger i Odense
Flashscore

Kl. 16.03 - Manchester Uniteds forsvarer Aaron Wan-Bissaka (25) kommer ikke i aktion i adskillige uger efter at han pådrog sig en skade i 3-1 nederlaget hjemme mod Brighton & Hove Albion meddelte United mandag. 

Kl. 14.38 - Romelu Lukaku (30) scorede søndag sit første mål for AS Roma, og træner Jose Mourinho siger, at den belgiske angriber er glad for at være kommet til et hold, der får ham til at "føle sig elsket". Læs hele historien her: 

Kl. 13.08 - Brian Riemer var rasende efter Anderlecht 2-2-resultat ude mod bundholdet Kortrijk og kaldte resultatet for en katastrofe: 

"Vores præstation var en katastrofe. Jeg er meget skuffet over vores indsats, udtalte Riemer ifølge Sporza og fortsatte: Vi reddede ikke et point, vi tabte tre. Måske så det sådan ud, men jeg kunne ikke nyde vores sidste scoring. Antallet af individuelle fejl og dumme beslutninger på bolden viste, at vi stadig er langt fra det niveau, vi gerne vil nå. Nu er det op til mig at rette op på det", udtalte Brian Riemer ifølge Sporza.

Kl. 11.39 - Sergio Ramos var en lykkelig mand efter sit comeback for barndomsklubben Sevilla.

"Jeg føler så mange følelser. Det var helt utroligt. Jeg var lidt i tvivl, men jeg vil tage modtagelsen med i graven, når jeg når dertil. Nu kan jeg dø lykkelig," sagde den 37-årige efter sin succesfulde debut for Sevilla FC. Det faktum, at Sevilla FC vandt kampen mod UD Las Palmas 1-0, fuldendte den tidligere verdens- og europamesters comeback.

Kl. 10.22 - Kasper Schmeichel har ifølge Anderlechts træner Brian Riemer pådraget sig et brud på ribbenene og vil derfor ikke være aktuel for den belgiske klub foreløbigt. Dermed er dansen om at være førstemålmand i Anderlecht parkeret for nu.

Kl. 10.00:  Tottenham Hotspurs anfører Heung-Min Son udtaler, at Premier League-klubben vil fortsætte med at bakke op om Richarlison, efter den brasilianske angriber gjorde comeback og scorede i overtiden mod Sheffield United i lørdags.

"Det var hårdt for ham, og vi håber alle, at denne kamp vil hjælpe på hans selvtillid," sagde Son. "Han ændrede hele kampen. Det var lige det, vi havde ventet på."

Søndag

Kl. 23:43 - Roma kom godt fra start i kampen mod Empoli, og hovedstadsklubben fortsatte med at trykke på. Kampen endte med en knusende 7-0-sejr til Rasmus Nissen Kristensen og co.

Kl. 20:55 - Rasmus Nissen Kristensen startede inde for Roma mod Empoli i en kamp, som startede 20:45, og danskeren er har allerede bidraget med en assist.

Kl. 20:03 - Brøndby vinder stensikkert i Aarhus efter højdramatisk halvleg. Læs mere her.

Kl. 19:30 - Arsenal fik tre vigtige point i kampen mod Everton. Du kan læse meget mere om kampen her.

Kl. 18:44 - Anderlecht fik kun 2-2 i udekammpen mod Kortrijk, selvom resultatet nok var lidt skuffende for hovedstadsklubben, så kom både Kasper Dolberg og Anders Dreyer på måltavlen. Læs mere om kampen her.

Den danske Villarreal-målmand Filip Jørgensen stod hele kampen, da Villarreal vandt med 2-1 i overtiden. Den afgørende scoring blev sat ind af den tidligere FCM-angriber Alexander Sørloth. 

Kl. 17:36 - Det kører ikke særlig godt for Jens Stage og Werder Bremen, der søndag tabte med 4-2 til oprykkerne fra Heidenheim. Werder kom ellers tilbage på 2-2 efter at have været bagud med 2-0. De endte dog med at tabe kampen med 4-2.

Kl. 17:20 - Om ganske kort tid tager AGF imod Brøndby på Ceres Park til et brag af en kamp. Gæsterne fra Brøndby må undvære norske Henrik Heggheim, mens de giver debut til den nyindkøbte back Sean Klaiber. 

Startopstillinger AGF-BIF
Flashscore

Kl. 17:17 - Philip Billing og Bournemouth kæmpede sig til et 0-0-resultat mod et målsøgende Chelsea-mandskab. Du kan læse meget mere om kampens forløb her.

Kl. 16:55 - Medaljefavoritterne fra Arsenal skal inden længe i kamp mod Everton. Her kan du se de to holds startopstillinger.

Startopstillinger
Flashscore

Kl. 16:36 - Den meget omdiskuterede offensivspiller Mason Greenwood fik søndag eftermiddag sin debut for den spanske klub Getafe. Englændere fik cirka 15 minutter på banen, og det er første gang i halvandet år, at Greenwood spiller en professionel kamp. Getafe endte med at vinde over Osasuna med 3-2.

Kl. 16:27 - Randers tog en sen sejr i Vejle og hentede vigtige point i bundstriden. Du kan læse mere om kampen her.

Kl. 15:18 - Startopstillingerne til kampen mellem Hvidovre IF og Lyngby BK er landet. Hvidovre skal forsøge at få sæsonens første sejr, mens Lyngby kæmper for at fortsætte den flotte sæsonstart.

Startopstillinger: Hvidovre - Lyngby
Flashscore

Kl. 14:07 - Danske Philip Billing er med fra start, når Bournemouth tager imod Chelsea søndag eftermiddag. Kampen starter klokken 15:00, og de to klubber har ikke haft den bedste sæsonstart. Bournemouth har hentet to point, mens storholdet Chelsea kun har hentet to point mere.

Startopstillinger
Flashscore

Kl. 13:09 - Klokken 14 går Vejle og Randers på banen i Nørreskoven i en uhyggeligt vigtig kamp om vitale point i bundstriden. Vejle, som ligger på 11.-pladsen, har blot skrabet tre point sammen indtil videre, mens Randers på tiendepladsen har fået fem point i de første syv kampe. Derfor er de to hold presset til sejr.

Her kan du se de to holds startopstillinger:

Startopstilling
Flashscore

Kl. 12:35 - Landsholdmålmanden Kasper Schmeichel har brugt det meste af sommeren på at finde et nyt sted at spille fodbold, da det stod klart, at den franske klub Nice ikke ville bruge ham som førstevalg i klubben.. I starten af september blev han enig med den belgiske danskerklub Anderlecht og lørdag kunne han have fået debut, men en formodet skadet gør, at Schmeichel slet ikke er med i truppen.

Kl. 11:56 - Den danske stopper Thomas Kristensen er med på bænken for sin nye italienske klub Udinese. Den tidligere AGF-spiller har endnu ikke fået debut for klubben, som han skiftede til i slutningen af transfervinduet.

Kl. 10.24 - Brentford-træner Thomas Frank var utilfreds med dommeren, der dømte 1-0-nederlaget til Newcastle lørdag. Det udtaler træneren ifølge nyhedsbureauet AFP. Læs historien her: 

Kl. 10:18 - Det bliver svært at toppe lørdagens spændingsmættede action, men der venter en søndag sprængfyldt med fodbold-lækkerier forude, hvor vi foruden Superligaen har en sand stjerneparade af danskere i kamp rundt omkring i Europa. Anderlechts fire danskere skal følge op på deres positive sæson-start mod Kortrijk. Mohammed Daramy og Reims tager hjemme i mod Brest, Rasmus Nissen og Roma tørster efter deres første sejr i Serie A mod Empoli, etc.. Vi opdaterer med de vigigste resultater og historier hele søndagen.

Vi dækker Superligaen og de fire største europæiske ligaer såvel som alle de danskere, der er i aktion i løbet af weekenden. Følg alle de store resultater fra i aften og i løbet af weekenden og hold dig opdateret med de vigtigste historier.