Romelu Lukaku "har brug for at føle sig elsket," siger Roma-boss Mourinho

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Romelu Lukaku "har brug for at føle sig elsket," siger Roma-boss Mourinho
Lukaku kom til Roma på en sæsonlang lejeaftale fra Chelsea.
Lukaku kom til Roma på en sæsonlang lejeaftale fra Chelsea.
Reuters
Romelu Lukaku (30) scorede søndag sit første mål for AS Roma, og træner Jose Mourinho siger, at den belgiske angriber er glad for at være kommet til et hold, der får ham til at "føle sig elsket".

Lukaku er kommet til Roma på et sæsonlangt lån fra Chelsea og er blevet genforenet med Mourinho, som arbejdede sammen med den 30-årige angriber i det vestlige London og hos Manchester United. Lukaku tilbragte sidste sæson på lån hos en anden Serie A-klub, Inter.

Romas 7-0-hjemmesejr over bundholdet Empoli gav dem deres første sejr i sæsonen, og Lukaku scorede deres sjette mål i det 82. minut.

Da Mourinho blev spurgt, hvilken sindsstemning Lukaku var i, da han skiftede til Roma, sagde han: "Glad".

"Romelu har brug for at føle sig elsket og ønsket," tilføjede han. "Da han kom hertil, kunne han mærke, at holdet havde brug for en spiller som ham. Jeg tror, han er rigtig glad.

"Han kan lide at vinde - det ligger i hans natur."

Mourinho sagde også, at det ville have været godt for belgierens selvtillid at komme i gang mod Roma.

"Det var ikke en stor ting for mig. Måske var det for ham - du ved, hvordan fodboldspillere er, især angribere, de lever for at score," tilføjede han.

"Han er en intelligent spiller, som siden sin ankomst har gjort det klart, at det først og fremmest handler om, at Roma scorer, ikke at han scorer."

Roma rykkede med sejren op på 12. pladsen med fire point for fire kampe. De møder den moldaviske klub Sheriff Tiraspol i Europa League på torsdag, inden de besøger Torino i ligaen på søndag.