Spaniens VM-vindere afviser også seneste landsholdsudtagelser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spaniens VM-vindere afviser også seneste landsholdsudtagelser

Spanien løfter VM-trofæet for kvinder
Spanien løfter VM-trofæet for kvinderProfimedia
Spaniens kvindelige VM-vindere vil fortsætte med at afvise landsholdsudtagelser, medmindre der sker flere ændringer i det spanske fodboldforbund efter skandalen om Luis Rubiales' uopfordrede kys, sagde en kilde tæt på forbundet fredag.

"De kommer ikke," sagde kilden til AFP, få timer før den nye landstræner Montse Tome fredag skulle offentliggøre sin trup til Nations League-kampene mod Sverige og Schweiz den 22. og 26. september.

Spansk fodbold har været i oprør, siden Rubiales med magt kyssede midtbanespilleren Jenni Hermoso på munden foran alverdens medier, efter at Spanien havde besejret England i kvindernes VM-finale den 20. august i Australien.

Et brev underskrevet af 81 spanske spillere, heriblandt de 23 verdensmestre, blev offentliggjort i sidste måned, hvor de erklærede, at de ikke ville spille for landsholdet uden markante ændringer i forbundets ledelse.

Siden da er Rubiales trådt tilbage, og fodboldforbundet har fyret deres kontroversielle træner Jorge Vilda, udnævnt Tome i hans sted og lovet yderligere interne reformer. Tome var tidligere Vildas assistenttræner.

Spanske medier skriver, at spillerne senere fredag vil udsende en erklæring, der beskriver de ændringer, som de stadig forventer at se, før de vender tilbage til banen.