Avis: Spanske landsholdsspillere fastholder strejke

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Spanske landsholdsspillere fastholder strejke

Avis: Spanske landsholdsspillere fastholder strejke
Avis: Spanske landsholdsspillere fastholder strejkeProfimedia
Spaniens fodboldkvinder har ikke ændret mening. De vil stadig ikke spille for landsholdet, skriver den spanske avis Marca.

Ifølge avisen holdt de torsdag et møde, hvor samtlige 23 guldvindere fra VM-truppen deltog. Her blev de enige om at fastholde det standpunkt, som de sammen med 50 andre spillere udtrykte i slutningen af august.

Sammen med spillerforeningen har de udarbejdet en udtalelse, der er sendt til fodboldforbundet i Spanien. Her kræver de angiveligt fortsat strukturelle ændringer.

Fredag var det ellers planen, at Montse Tomé skulle præsentere sin første trup som landstræner, efter at hun overtog posten fra Jorge Vilda. Sidstnævnte blev fyret, godt to uger efter at han førte det spanske kvindelandshold til guld ved fodbold-VM.

Vilda havde haft jobbet siden 2015, men har været udsat for hård kritik og var uønsket af en lang række af spillerne.

Presset på den 42-årige træner blev øget, da han i første omgang bakkede op om skandaleramte Luis Rubiales, som søndag trak sig som landets fodboldpræsident.

Rubiales kom i massiv modvind, efter at han i kølvandet på VM-triumfen kyssede landsholdsspilleren Jennifer Hermoso på munden.

I første omgang nægtede Rubiales at forlade jobbet, men søndag skiftede han så mening og indgav sin opsigelse.

22. september står Spanien til at spille en udekamp mod Sverige i Nations League, mens Schweiz fire dage senere venter på hjemmebane.

Det er endnu uvist, hvilke konsekvenser det spanske forbund kan se frem til, hvis der ikke kan stilles et hold til kampene.