Fredericia semifinaleklar: Efter 28 sekunder blev Lyngbys pokalbjerg uoverstigeligt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fredericia semifinaleklar: Efter 28 sekunder blev Lyngbys pokalbjerg uoverstigeligt

Fredericia er sikkert videre fra kvartfinalerne af årets pokalturnering.
Fredericia er sikkert videre fra kvartfinalerne af årets pokalturnering. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Når man skal vende 2-3 fra første kamp til samlet sejr i returopgøret, kan man næppe få en meget dårligere start, end den Lyngby søndag fik mod Fredericia i pokalturneringen.

Efter bare 28 sekunder blev Lyngby reduceret til ti mand, og dermed fik de østjyske gæster en noget lettere vej til den 1-0-sejr, som sender dem i semifinalerne med samlet 4-2.

Fredericia fra næstbedste række er eneste hold uden superligastatus i semifinalerne.

Det var den tidligere landsholdsspiller og bundrutinerede Andreas Bjelland, som ifølge dommeren fratog modstanderen en oplagt målchance kort efter kickoff.

Bjelland så ikke for heldig ud i situationen, hvor han fejlvurderede bolden, men på de langsomme gengivelser så man, at han ramte bolden i sin tackling. Han fik dog også fisket modstanderens ben efterfølgende, og dommeren greb til kortet i baglommen til stor forundring og frustration for Lyngby-lejren.

Fredericia udnyttede overtallet optimalt. Man satte sig på kampen, og allerede efter ti minutter fik Lyngby endnu en mental lussing.

Gæsterne kombinerede flot, og bolden havnede hos den tidligere Lyngby-spiller Gustav Marcussen. Han tog et skarpt træk til siden og klappede føringen i kassen.

Lyngby var primært farlige omkring dødbolde, hvor store Magnus Jensen var en konstant trussel. Men målet kom ikke.

Det var et enormt bjerg, de blåblusede skulle bestige med kun ti mand, og frustrationerne lurede hele tiden under overfladen.

Det gav en del gule kort, men man undgik flere udvisninger.

Fredericia fortsatte med at spille med stor fornuft. Eneste kritikpunkt er, at holdet misbrugte den gode portion store chancer, man kampen igennem kom frem til.

Dermed fik man ikke dræbt spændingen, men man holdt hjem.