Brøndby køber amerikansk back: Just In fra Dallas

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby køber amerikansk back: Just In fra Dallas

Justin Che er ny mand i Brøndby.
Justin Che er ny mand i Brøndby.Brondby.com
Brøndby har været på indkøb i USA.

Fredag aften skriver MLS-klubben FC Dallas, at man har indgået en handel med Brøndby, der sender den 19-årige forsvarsspiller Justin Che til den københavnske vestegn.

Brøndby har fredag aften 21.30 ikke meldt noget ud om handlen.

Tidligere fredag kunne Tipsbladet berette, at Brøndby var tæt på at erhverve sig den unge texaner. Ifølge B.T. har Che fået en tre år lang kontrakt i Brøndby.

Justin Che, der primært har spillet højre back, har tidligere stiftet bekendtskab med europæisk fodbold.

Han har før været udlejet til Bayern Münchens ungdomsafdeling samt Hoffenheim i den forgangne sæson.

Che har desuden spillet ti U20-landskampe for USA.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen:

"Justin Che er en ung og meget talentfuld back, som allerede har prøvet kræfter med tysk fodbold og Bundesligaen. Med det talent og den skoling, Justin har fået, kan vi sammen få det forløst, og så tror vi på, at Justin kan komme til at spille en stor rolle hos os. Derfor har vi rakt ud og fået muligheden for at få Justin tilknyttet. Vi har en rigtig stærk trup og dygtige talenter på vej fra Brøndby Masterclass, og med nye tilgange som Justin, fortsætter vi med at bygge ovenpå det elitemiljø, vi allerede har i dag, hvor vi har stærk konkurrence på alle positioner. "

Om skiftet til Brøndby IF siger Justin Che:

"Jeg har haft nogle gode ophold i Tyskland, hvor jeg har udviklet mit spil meget, og nu ser jeg frem til at tage næste skridt i min karriere sammen med Brøndby IF. Jeg har stor tillid til, at jeg kan byde mig til, men jeg ved også at jeg i første omgang skal ind og vise mig frem til hver træning i en rigtig stærk trup og arbejde hårdt, indtil muligheden byder sig til på den eller anden måde. "

Fredag formiddag meddelte Brøndby, at man havde købt danske Jacob Rasmussen i Fiorentina, og nu er der altså mere nyt blod til bageste geled.