Martin Braithwaite kom endnu engang på måltavlen for Espanyol

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Martin Braithwaite kom endnu engang på måltavlen for Espanyol
Martin Braithwaite er brandvarm.
Martin Braithwaite er brandvarm.DAX IMAGES/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Den danske angriber Martin Braithwaite scorede for 18. gang i sæsonen. da Espanyol spillede uafgjort søndag aften.

Det er efterhånden ved at blive en van for Martin Barithwaite at komme på måltavlen for Espanyol. I søndagens kamp lykkedes det nemlig for den 32-årige danske angriber at score sit 18. sæsonmål på blot 28 kampe. 

Derfor er Martin Braithwaite da også topscorer i den næstbedste spanske række. Den nærmeste forfølger på topscorerlisten er Racing Santander-angriberen Peque, der har lavet 14 mål.

Selvom Braithwaite fik scoret, så lykkedes det ikke for Espanyol at vinde kampen mod bundholdet Alcorcon, og det betyder, at de nu er røget ned på tredjepladsen og dermed væk fra de to øverste pladser, der giver direkte adgang til LaLiga. Tredje- til sjettepladsen giver adgang til to playoffkampe om den sidste oprykningsplads.

Espanyol ligger nummer tre med 49 point, mens Leganes og Elche ligger henholdsvis nummer et og to med 50 point. Espanyol skal dog også være opmærksom på de hold, der ligger under dem. Der er nemlig kun fem point mellem Espanyol på tredjepladsen og Ferrol på tiendepladsen.

Derfor kunne det godt tyde på, at Espanyol får brug for endnu flere Braithwaite-scoringer, hvis de skal lykkes med at rykke op.