Atletico Madrid sikrer vital sejr over kriseramte Sevilla trods udvisning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Atletico Madrid sikrer vital sejr over kriseramte Sevilla trods udvisning

Atletico Madrid-spillerne fejrer sammen
Atletico Madrid-spillerne fejrer sammenAFP
Atletico Madrid løb med sejren i den sidste La Liga-kamp i 2023, da Marcos Llorentes tidlige scoring i anden halvleg sikrede Los Colchoneros en 1-0-sejr på bekostning af Sevilla, som ligger blot over nedrykningsstregen efter kun én sejr i 12 ligakampe.

Der var en festlig atmosfære på Metropolitano før kick-off, da Atletico-fansene fejrede, at det var 12 år siden, at den legendariske træner Diego Simeone blev ansat. Og den ånd blev overført til banen, hvor Alvaro Morata tvang Marko Dmitrovic til en redning i de første minutter.

Presset fortsatte langt ind i første halvleg, men Quique Sanchez Flores' nye forsvar - som holdt buret rent for første gang i 16 kampe mod tophold i sidste sæson - viste sig at være vanskeligt at bryde ned.

Sidste sæsons vindere af UEFA Europa League havde dog svært ved at holde på bolden i hele halvlegen og blev tvunget til at forsvare mange dødbolde.

Alligevel så Atletico trætte ud efter fem turneringskampe på under to uger, og mere kreativitet i angrebet ville helt sikkert være påkrævet i anden halvleg. Diego Simeone derefter skiftede ud i pausen, og det gav pote næsten med det samme.

Marcos Llorente fik fat i en lang bold fra Koke få sekunder efter, at han var kommet på banen, og efter et lidt heldigt et-to med en forsvarsspiller kunne han heade bolden ind ved fjerneste stolpe.

Målet fik kampen til at åbne sig op, og Sevilla fik en livline med 20 minutter igen, da Caglar Soyuncu så rødt for en dårlig-timet tackling på Lucas Ocampos. Simeone vagte derefter at udskifte Antoine Griezmann, der ikke var ikke imponeret over at blive skiftet ud, da han kun var ét mål fra at blive Atleticos topscorer nogensinde.

Men de defensive forstærkninger, kombineret med en ivrig støtte fra hjemmepublikummet, hjalp Atletico i deres trængseltider

På trods af det røde kort vil Atlético-fansene være glade for at se deres hold vinde efter et så tætpakket program, men Atletico skal sætte en stopper for en stime på tre nederlag på udebane i det nye år, hvis de skal reducere deres afstanden på syv point ned til Girona og Real Madrid.