Athletic Bilbao og Real Madrid mangler nøgleprofiler før vigtigt aftenbrag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Athletic Bilbao og Real Madrid mangler nøgleprofiler før vigtigt aftenbrag
Nico Williams bliver formentlig også hvilet til Copa del Rey-finalen.
Nico Williams bliver formentlig også hvilet til Copa del Rey-finalen.AFP
Både Athletic Bilbao og Ral Madrid mangler nøglespillere før den vigtige kamp søndag aften i den spanske liga.

Hos Bilbao er Nico Williams ikke klar i tide til at blive inkluderet i truppen til topkampen mod Real Madrid 

Den 21-årige unge angriber klager over muskelproblemer, og det er stadig uklart, om han vil være til rådighed for Bilbao i Copa del Rey-finalen.

Baskerne spiller mod RCD Mallorca i Sevilla næste lørdag.

I stedet kan baskerne sætte liden til Inaki Willians, lillebror til Nico, som har udviklet sig til en absolut nøglespiller hos Bilbao i de seneste måneder og har også fået masser af spilletid på det spanske landshold.

I den nuværende LaLiga-sæson har den kvikke kantspiller scoret elleve gange (tre mål, otte assists) i 24 ligakampe.

I december sidste år forlængede det hjemlige talent sin kontrakt med Athletic Club frem til sommeren 2027. Kontrakten indeholder dog en exit-klausul på 50 millioner euro, så der er ikke meget, der står i vejen for et skifte til en topklub. Tidligere har Real Madrid og FC Barcelona allerede udtrykt en lille interesse.

Hos kongeklubben er man også plaget af en række personaleproblemer. Superstjernen Vinicius Jr. mangler på grund af karantæne. Den faste målmand Thibaut Courtois og forsvarsspilleren David Alaba har begge pådraget sig alvorlige knæskader og kommer næppe i aktion i resten af sæsonen.

Sandsynlige opstillinger

Real Madrid(4-1-2-1-2): Lunin - Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy - Tchouameni, Valverde, Kroos, Bellingham - Brahim, Rodrygo

Athletic Bilbao (4-2-3-1): Agirrezabala - De Marcos, Vivian, Yerai, Lekue - Ruiz de Galarreta, Prados - Inaki Williams, Unai Gomez, Berenguer - Guruzeta