Fodboldweekenden LIVE: Manchester City i hopla og Napoli-krise fortsætter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodboldweekenden LIVE: Manchester City i hopla og Napoli-krise fortsætter

Opdateret
Manchester City skal i kamp mod Huddersfield.
Manchester City skal i kamp mod Huddersfield.OLI SCARFF/AFP
Premier League er på pause, men lørdagen byder på masser af engelsk fodbold i FA Cuppen, hvor der skal spilles hele 19 kampe. Du kan følge med i dagens nyheder og resultater.

Søndag

Kl. 22.35 - Dommeren søndag valgte at afbryde Copa del Rey-kampen mellem Villarreal og Unionista officielt på grund af en strømafbrydelse. 

Men den beslutning var hverken Villarreal eller Unionistas enige i. Det skriver Villarreal, i hvad de kalder et officielt statement, på X.

Kl. 21.29 - Rasmus Nissen Kristensen er i startopstllingen for AS Roma, når de i aften, hjemme på Stadio Olimpico møder Atalanta i jagten på vigtige points for en mulig kvalifikation til Champions League.

Kl. 20.53 - League Two-klubben Wrexham er klar til fjerde runde i FA Cuppen, da man slog rivalerne fra Shrewsbury med 1-0 efter en flot scoring. Dermed fik Hollywood skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney en ny triumf i bestræbelserne på at løfte klubben frem mod bedre tider.

Kl. 19.55 - Juventus har gennem historien bevist, at de har en forbilledlig evne til at slå til i de allersidste sekunder af en fodboldkamp. Og mindsanten om det ikke lykkedes igen i dagens kamp ude mod Salernitana. "Den gamle dame" kom enddag bagud efter 39 minutter på et mål af Giulio Maggiore, som dog blev udvist efter 53 minutter efter et benspænd. Det lykkedes Juventus at udligne og i dommerens tillægstid blev den serbiske angriber Dusan Vlahovic den helt store helt, da han gjorde det til 2-1 på et fantastisk hovedstød.

Kl. 19.43 - Mohamed Daramy scorede til 3-0, da Reims på udebane sendte Dinan Lehon ud af Copue de France.

Kl. 19.31 - At spille i hvidt er som regel en dødssynd for de fleste Arsenal-fans grundet rivaliseringen i Nord-London med Tottenham. Om det var den detalje, der førte uheld med sig, skal være usagt, men trods et hav af chancer til hjemmeholdet i 1. halvleg, slog Liverool dem ud af FA Cuppen med 2-0, bl.a. takket være et selvmål af Jakub Kiwior ti minutter før tid. 

Kl. 19:00 -  Der lurer en lille overraskelse i Italien, hvor Salernitana har bragt sig foran med 1-0 mod Juventus lige før pausen.

Kl. 18:41 - Manchester Citys belgiske stjerne Kevin De Bruyne fik sine første minutter på banen siden den 11. august. Han så dog knivskarp ud og leverede en flot assist på bare 34 minutter. 

Kl. 18:07 - Mohamed Daramy og Reims er kommet godt fra start i deres pokalkamp mod Dinan Lehon. Allerede efter ni minutter havde Daramys holdkammerat Mamadou Diakhon scoret to gange.

Kl. 17:30 - Serie A-topholdet Juventus skal forsøge at holde snor i Inter, når de om kort tid går på banen for at spille mod bundproppen Salernitana.

Kl. 17:05 - Der kom et par store overraskelser i de tidlige FA Cup-kampe, hvor West Ham spillede uafgjort mod Bristol City, Luton måtte nøjes med 0-0 mod Bolton og Nottingham Forest spillede 2-2 mod Blackpool.

Manchester City var dog flyvende og vandt 5-0 over Huddersfield, mens Patrick Bamford forkælede Leeds-tilhængerne med en verdensklassescoring i 3-0-sejren over Peterborough.

Kl. 16:59 - Napolis krise bliver mere og mere alvorlig . Specielt efter i dag, hvor det endte med et nederlag på 3-0 på udebane mod Torino. Jesper Lindstrøm fik de sidste 25 minutter på banen.

Kl. 16:54 - Monaco er videre i Coupe de France efter sejr i en dramatisk straffesparkskonkurrence mod Lens. Der blev sparket hele 18 straffespark i alt, inden Monaco kunne vinde kampen, selvom de brændte på hele tre ud af de første fem spark.

Kl. 16:49 - Dage bedste pokalkamp starter klokken 17:30 og står mellem Arsenal og Liverpool. De to hold kæmper til daglig om Premier League-titlen, men i dagens kamp skal de forsøge at spille sig videre i verdens ældste pokalturnering.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 16:24 - I den franske pokalturnering Coupe de France har Rennes, Lyon, Marseille og Le Havre alle spillet sig videre, mens kampen mellem Lens og Monaco skal afgøres via straffesparkskonkurrence efter 2-2 i ordinær tid.

Kl. 15:57 - Det lignede længe, at den danske træner David Nielsen og hans hold Kifisias skulle få en ekstremt vigtig sejr over nedrykningskonkurrenterne fra Panserraikos, men sådan blev det ikke. Kifisias kom ellers foran med 1-0 lige før pausen, men i det 85. minut kom udligningen til 1-1, der også blev kampens resultat.

Kl. 15:19 - Danske Mads Juel Andersen starter på bænken i Lutons FA Cup-kamp mod Bolton.

Kl. 14:37 - Både Gustav Isaksen og Thomas Kristensen starter på banen for henholdsvis Lazio og Udinese i de to klubbers indbyrdes opgør, som fløjtes i gang klokken 15:00.

Kl. 14:04 - Der er også gang i den franske pokalturnering, hvor der skal spilles masser af kampe. En af dagens største kampe står Lens og Monaco, og sidstnævnte hold mangler hele seks spillere, som er taget afsted til henholdsvis Asian Cup og Africa Cup of Nations. Monaco mangler Mohammed Salisu, Ismail Jakobs, Krepin Diatta, Wilfried Singo, Takumi Minamino, Mohamed Camara, som alle skal spille med deres respektive landshold.

Kl. 13:28 - David Nielsen græske hold Kifisias skal klokken 14 i kamp i den græske liga, hvor de møder Panserraikos. Kifisias kan med en sejr komme op på siden af Panserraikos. 

Bundstriden i den græske Super League
Bundstriden i den græske Super LeagueFlashscore

Kl.12:44 - AC Milan er ikke det eneste hold, der skal i aktion i Serie A i dag. Jesper Lindstrøms Napoli møder Torino, mens der er danskeropgør, når Gustav Isaksen og Lazio besøger Thomas Kristensen og Udinese. I aften spiller Juventus ude mod Salernitana, mens aftenen sluttes af med topopgør mellem AS Roma og Atalanta. 

I FA Cuppen er der også flere interessant opgør, hvor blandt andre Manchester City tager imod Huddersfield og West Ham møder Bristol, inden dagens største kamp spilles mellem Arsenal og Liverpool.

Kl. 12:30 - Simon Kjær er med i startopstillingen for AC Milan, der netop nu spiller udekamp mod bundholdet Empoli.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Lørdag

Kl. 22.52 - Pietro Terracciano var blevet valgt som målmand til startopstillingen på bekostning af Oliver Christensen, da Fiorentina til aften tabte et stort skridt i jagten på AC Milan på tredjepladsen i Serie A, da de tabte 1-0 på udebane til Sassuolo.

Kl. 21. 52 - Den tyrikiske kreatør Arda Güler er blevet valgt til Real Madrids startopstilling til mødet mod Arandina i Cope del Rey for første gang siden ankomsten i sommer.

Kl. 21.01 - Patrick Dorgu blev skiftet ind fire minutter før tid, da Lecce spillede 1-1 hjemme med Cagliari

Kl. 20.21 - Den argentinske verdensmester Lautaro Martinez, der scorede i dagens kamp mod Verona, har gang i en vanvittig sæson for Inter, og er langt foran på topscorerlisten.

Kl. 19.46 - Ivan Toney (27) gjorde comeback med stil og scorede et hattrick for Brentford i en venskabskamp mod Southamptons U23-hold i dag. Hans karantæne slutter den 17. januar.

Kl. 18:55 - Serie A-holdet med danske Patrick Dorgu på bænken er netop gået til pause med en 1-0-føring over bundholdet Cagliari.

Kl. 18:16 - Både Mads Frøkjær og Emil Riis starter på bænken i Prestons kamp mod Chelsea, som starter 18:30.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 18:07 - Så sluttede FA Cup-kampene, som var startet klokken 16, og det var uden de helt store overraskelser. Sheffield og Osula gik videre med en 4-0-sejr, mens Bournemouth leverede et forrygende comeback og vandt med 3-2 efter have været nede 2-0. Jon Dahl Tomassons Blackburn kom sig over en chokstart og slog Cambridge United med 5-2, mens Mileta Rajovic og Watford sikrede sig en sen sejr over Chesterfield.

Kl. 17:50 - Golden Lions fra Martinique, der havde rejst den lange vej fra Caribien til Lille for at spille Coupe de France, fik sig en gedigen endefuld. Lille var nådesløse og vandt med hele 12-0 i en kamp, hvor den tidligere FCK-spiller Hakon Haraldsson leverede to mål og en assist.

Kl. 17:39 - Den danske Watford-angriber Mileta Rajovic har netop udlignet i Watfords kamp mod Chesterfield. 

Kl. 17:29 - Philip Billing spillede en rolle i Bournemouths reducerende scoring til 2-1. Bournemouth kom bagud med 2-0 i første halvleg, men Billings hold er kommet tilbage i kampen og har udlignet til 2-2 midt i anden halvleg.

Kl. 16:47 - Danske William Osula har i den grad grebet chancen i Sheffield Uniteds FA Cup-kamp mod Gillingham. Den unge angriber har nemlig scoret to mål i en første halvleg, som netop er blevet fløjtet af.

Kl. 16:16 - I den franske pokalturnering Coupe de France spiller Lille lige nu mod Golden Lions.  Golden Lions har taget turen til Lille, og det er en lang tur. Holdet har nemlig hjemme i Martinique, som ligger i Caribien, hvilket betyder, at de har været ude på en flyvetur på hele 6.785 kilometer, hvilket tager cirka ni timer. Gæsterne fra ferieparadiset er kommet skidt fra start i kampen mod Lille og er bagud 7-0 ved pausen.

Kl. 15:50 - Newcastle var ganske overbevisende i rivalopgøret mod Sunderland, hvor gæsterne fra Newcastle vandt med 3-0 i et hårdt spillet opgør, hvor Sunderlands personlige fejl blev straffet.

Leicesters reservespækkede mandskab spillede sig også videre efter en 3-2-sejr ude mod Millwall.

Kl. 15:09 - Der starter flere FA Cup-kampe her klokken 16. Danske William Osula får chancen fra start i Sheffield Uniteds kamp mod League 2-holdet Gillingham FC. Han er dog ikke den eneste dansker, der skal i aktion. Philip Billing starter inde for Bournemouth og Daniel Iversen starter for sin nye klub Stoke.

Kl. 14:32 - Serie A's førerhold Inter fik uventede problemer mod Verona. Allerede efter 13 minutter havde Lautaro Martinez ellers bragt Inter foran, men midt i anden halvleg fik Verona udlignet ved Thomas Henry. Inter pressede på for et sejrsmål, men tiden gik, og det lignede længe, at det skulle ende uafgjort. Men fire minutter inde i overtiden fik italienske Davide Frattesi scoret. Dramaet var dog ikke slut endnu.

Der var lagt masser af tid til, så Verona jagtede en udlignende scoring, og efter 100 minutter fik de en kæmpe chance, da de fik tilkæmpet sig et straffespark. Thomas Henry, der havde scoret tidligere i kampen, og Inter endte derfor med at vinde det hæsblæsende opgør.

Kl. 13:40 - Den tidligere spanske landsholdsspiller Juan Mata skiftede i starten af efteråret til Vissel Kobe i Japan, men allerede nu skal den lille tekniker finde et nyt sted at spille. Efter kun et enkelt indhop nåede han aldrig at sætte sig præg på banen. Det vides endnu ikke, hvor Mata skal hen.

Kl. 13:01 - Tyne-Wear-derbyet er et af de største rivalopgør i England og kampene mellem Sunderland og Newcastle er altid noget ganske særligt. Det er dog efterhånden næsten otte år siden, at de rivaliserende klubber senest har mød hinanden, da Sunderland har været ude i en dyb krise. Nu er de dog på vej tilbage til toppen, og en derbysejr vil i den grad bringe glæde til de hungrende Sunderland-fans.

Indbyrdes kampe
Indbyrdes kampeFlashscore

Newcastle er inde i en skidt periode, hvor det blot er blevet til to sejre i de seneste ni kampe. Sunderland kan da også glæde sig over, at Newcastle ikke har har formået at vinde et rivalopgør siden 2011. De seneste ni indbyrdes opgør er endt med seks Sunderland-sejre og tre uafgjorte.

Kl. 12:48 - Der er ingen danskere i startopstillingen for Leicester i kampen Millwall. Mads Hermansen er slet ikke med i truppen, mens Jannik Vestergaard starter på bænken.

Kl. 12:15 - Der skal gang i den traditionsrige FA Cup lørdag, hvor der skal spilles et hav af kampe. Dagens mest interessante opgør skal spilles i det nordlige England, hvor rivalopgøret mellem Sunderland og Newcastle spilles. 

Derudover skal flere danskere i aktion, hvor Mads Hermansen og Jannik Vestergaards Leicester i kamp mod Millwall

Fodbold ligger heller ikke stille i Serie A, hvor Inter spiller mod Verona, mens Sassuolo møder Fiorentina i aften 

Startopstilling
StartopstillingFlashscore