Tidligere AGF-angriber forhindrer ny overraskelse fra færøske Klaksvik

Tidligere AGF-angriber forhindrer ny overraskelse fra færøske KlaksvikProfimedia
En af sommerens helt store overraskelser i de europæiske kvalifikationsturneringer var færøske KÍ Klaksvík.

Mesterholdet nåede hele vejen til næstsidste runde i Champions League-kvalifikationen, og det udløste den første færøske plads i et gruppespil nogensinde.

Torsdag var det så tid til debut for Klaksvik i Conference League, men her udeblev overraskelsen.

Ude mod Slovan Bratislava tabte holdet med danske Patrick da Silva i startopstillingen 1-2 og tog tomhændet hjem fra den slovakiske hovedstad.

De undertippede gæster kom ellers foran i begyndelsen af anden halvleg, hvor Deni Pavlovic prikkede bolden det sidste stykke over stregen efter et hjørnespark.

Men brodden af euforien blev taget fem minutter senere. Her satte Vladimir Weiss indersiden på bolden fra sin position omkring straffesparkspletten.

Med hjælp fra en afretning strøg bolden i mål og sendte værterne på omgangshøjde. Med et kvarter igen gik det så helt galt, da den tidligere AGF-angriber Aleksandar Cavric dukkede op og sparkede Slovan Bratislava foran.

Cavric var på leje i AGF fra belgiske Genk i sæsonen 2015/16, men har siden spillet for Bratislava-holdet.

Gæsterne var det meste af kampen underlegne, når det gjaldt spil og chancer, men fik alligevel en kolossal mulighed for at tage et point med hjem.

Ti minutter før tid stod Børge Petersen helt fri i feltet, da et indlæg trillede hans vej. Med lidt mere koldblodighed kunne han snildt have udlignet, men han brændte på hjemmeholdets keeper.

Igen i tillægstiden opstod en stor chance, men midtbanespilleren Jakup Andreasen fik ikke ordentligt ram på et indlæg, og så forduftede muligheden for point.

Slovan Bratislava og Klaksvik deler gruppe med Lille og Olimpija Ljubljana. De to sidstnævnte mødtes allerede onsdag med en fransk 2-0-sejr til følge.