Kroos kan muligvis vende tilbage til det tyske landshold - legende ser dog intet behov

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kroos kan muligvis vende tilbage til det tyske landshold - legende ser dog intet behov
Toni Kroos overvejer formentlig et comeback på det tyske landshold.
Toni Kroos overvejer formentlig et comeback på det tyske landshold.Profimedia
Den tidligere landsholdsspiller Lothar Matthäus ser ikke noget behov for, at verdensmesteren fra Rio, Toni Kroos, vender tilbage til næste års EM på hjemmebane.

"Hvis Kroos kunne spille back - okay. Men det tyske hold har mindst brug for ham på midtbanen," skrev Lothar Matthäus i sin klumme for Sky:

"Man åbner en dåse orm, som man ikke har brug for."

Verdensmesteren fra 1990 forklarede, at Ilkay Gündogan, Jamal Musiala og Thomas Müller allerede var tilgængelige på den offensive midtbane:

"Kroos er heller ikke en løsning foran forsvaret, men hvis Nagelsmann pludselig ser Kroos som den holdende sekser, vil der være en masse diskussioner igen."

Ifølge Lothar Matthäus har DFB-holdet allerede et overudbud på midtbanen.
Ifølge Lothar Matthäus har DFB-holdet allerede et overudbud på midtbanen.AFP

Kroos overvejer - Rüdiger som initiativtager

Tysklands landstræner Julian Nagelsmann kaldte Toni Kroos ' tilbagevenden for en "interessant idé" i ZDF's sportsstudie i lørdags og satte dermed gang i spekulationerne om et comeback til landsholdet. Verdensmesteren fra 2014 sluttede sin karriere på landsholdet efter 106 landskampe efter EM i 2021.

Ifølge en rapport i "Bild" kan Greifswald-spilleren sagtens forestille sig et comeback. Ifølge rapporten er "hans pensionering efter exit i ottendedelsfinalen mod England ved EM i 2021 ikke længere hugget i sten."

Hans tyske holdkammerat i Real Madrid, Antonio Rüdiger, lagde også pres på Kroos.

Bagefter begyndte Kroos for første gang at overveje det, som han fortalte efter Reals Champions League-besøg hos Union Berlin:

"Antonio spurgte faktisk. Jeg måtte tænke over det i lang tid, han fik mig på det forkerte ben, fordi jeg ikke selv havde haft den tanke, den kom fra ham."