Barcelona og Tysklands målmand Marc Andre ter Stegen skal opereres i ryggen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Barcelona og Tysklands målmand Marc Andre ter Stegen skal opereres i ryggen
Barcelona sætter ingen tidshorisont på Ter Stegens tilbagevenden
Barcelona sætter ingen tidshorisont på Ter Stegens tilbagevendenReuters
Barcelonas og Tysklands målmand Marc Andre ter Stegen skal opereres for en skade i lænden, udtaler han tirsdag.

Ter Stegen gik glip af Barcas seneste kampe efter at være blevet holdt ude af Tysklands venskabskampe på grund af en skade, han pådrog sig under træning med sit land under sidste måneds landskampspause.

"Efter intensive samtaler med klubbens lægeteam og forskellige eksperter har vi besluttet at foretage et kirurgisk indgreb," skriver Ter Stegen på sin Instagram-konto.

"Pausen irriterer mig naturligvis. Det er den rigtige og sikre beslutning for at komme tilbage under de bedste forhold for min klub @fcbarcelona og landsholdet @dfb_team."

Barcelona satte ingen tidshorisont på hans tilbagevenden, men lokale medier rapporterede, at Ter Stegen ville være ude i flere uger og kunne gå glip af Champions League knockout-faserne i februar.

Den tidligere Borussia Mönchengladbach-spiller har optrådt 17 gange for det catalanske hold i denne sæson og holdt otte clean sheets.

Han modtog Zamora Trophy i sidste sæson som den bedste målmand i LaLiga - han lukkede 18 mål ind i 37 kampe og hjalp Barca til deres første ligatitel siden 2019.