Skrækprognose bekræftet: Gavi misser resten af sæsonen og EM 2024 med knæskade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skrækprognose bekræftet: Gavi misser resten af sæsonen og EM 2024 med knæskade

Gavi er ude resten af sæsonen
Gavi er ude resten af sæsonenDPPI via AFP
De værste forudsigelser er blevet bekræftet: FC Barcelonas Gavi er ude resten af sæsonen med et overrevet forreste korsbånd i højre knæ og en tilhørende skade på den laterale menisk.

Gavi forlod banen på José Zorrilla Stadium i Valladolid efter blot 20 minutter under EM-kvalifikationskampen mellem Spanien og Georgien - tydeligvis i store smerter. Den unge Barcelona-spiller kunne ikke holde tårerne tilbage ved udsigten til en lang skade.

Gavi: Barcelona bekræfter rædselsprognose

De første undersøgelser foretaget af det spanske landsholds læger på stadion afslørede en dårlig prognose: et overrevet korsbånd i hans højre knæ. Desuden kunne det ikke udelukkes, at sideledbåndet også var påvirket.

En ny undersøgelse hos FC Barcelonas lægetjeneste fulgte. Og resultatet har bekræftet den værste frygt. Gavi bliver således nødt til at gennemgå en operation, der vil sætte ham ud af spillet i lang tid.

"Dårlige nyheder for FC Barcelona. De tests, der blev udført her til morgen, har afsløret, at Gavi, har fået en komplet overrivning af det forreste korsbånd i sit højre knæ og en tilhørende skade på den laterale menisk. Han vil blive opereret i løbet af de næste par dage. En ny medicinsk rapport vil blive udsendt, når operationen er færdig," siger klubben i en erklæring.

Lang genoptræning

Gavi må nu væbne sig med tålmodighed og acceptere, at sæsonen er forbi og EM 2024 heller ikke bliver til noget for hans vedkommende. Hvis hans genoptræning går godt, vil han være ude i fem til otte måneder, før han kan spille igen.

Et hårdt slag for en spiller , der i en alder af blot 19 år har været så vigtig for klub og land. Men i betragtning af hans unge alder kan han roligt sætte næsen op efter at vende tilbage til fordums styrke.