Argentina og Brasilien får favorable Copa America-lodtrækninger, USA skal møde Uruguay

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Argentina og Brasilien får favorable Copa America-lodtrækninger, USA skal møde Uruguay

Argentina og Brasilien vil være tilfredse med deres lodtrækning
Argentina og Brasilien vil være tilfredse med deres lodtrækning Reuters
De forsvarende Copa America-mestre Argentina og de sydamerikanske sværvægtere Brasilien blev torsdag trukket i fordelagtige grupper til næste års udgave, mens værterne fra USA skal møde de 15-dobbelte vindere fra Uruguay.

VM-vinderne Argentina indleder turneringen på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta den 20. juni, med en kamp i gruppe A mod Canada eller Trinidad og Tobago, som mødes i en CONCACAF-playoffkamp i marts.

Argentina skal også møde Peru og Chile i en gentagelse af finalen i jubilæumsudgaven i 2016, hvor Lionel Messis hold tabte på straffespark i den første turnering, der blev spillet på amerikansk jord.

De ni-dobbelte vindere, Brasilien, som blev nummer to ved den forrige turnering, er havnet i gruppe D med Colombia og Paraguay samt en anden CONCACAF-kvalifikant, enten Honduras eller Costa Rica.

USA møder Bolivia og Panama i deres to første kampe i gruppe C, inden de tager imod de tunge drenge fra Uruguay, som sammen med Argentina har flest Copa-titler (15).

Amerikanerne håber på at forbedre deres bedste resultat i turneringen efter deres top fire-placering i 2016.

CONCACAF Gold Cup-vinderne Mexico er i gruppe B sammen med Jamaica, Venezuela og Ecuador.

De to bedste i hver af de fire grupper går videre til kvartfinalerne.

Lodtrækningen blev afholdt i James L. Knight Center i Miami, som er værtsby for finalen den 14. juli på Hard Rock Stadium.