Masseslagsmål og fire røde kort i skandalekamp mellem USA og Mexico

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Masseslagsmål og fire røde kort i skandalekamp mellem USA og Mexico

USA's og Mexicos spillere konfronterer hinanden
USA's og Mexicos spillere konfronterer hinandenAFP
CONCACAF uddelte fredag karantæner til Weston McKennie og Sergino Dest fra USA og Cesar Montes og Gerardo Arteaga fra Mexico i kølvandet på det stormfulde Champions League-opgør mellem de to nationer.

USA vandt 3-0 i semifinalen, hvor begge hold sluttede med ni mand.

Montes fik rødt kort for et grimt spark på Folarin Balogun, og McKennie blev udvist for sin rolle i den efterfølgende ballade.

Arteaga og Dest blev udvist efter endnu et masseslagsmål.

CONCACAF, fodboldforbundet for Nord- og Mellemamerika og Caribien, sagde fredag, at McKennie og Montes er blevet suspenderet i yderligere tre kampe, ud over deres automatiske en-kamps karantæne.

Dest og Arteaga fik yderligere to kampes karantæne.

Dest og McKennie er ikke med i den amerikanske trup til CONCACAF Gold Cup, som starter på lørdag, men sanktionerne vil være et slag for Mexico i turneringen, hvor både Montes og Arteaga er med i Gold Cup-truppen.

CONCACAF sagde, at begge hold var blevet idømt bøder på et ikke oplyst beløb, men nævnte ikke de homofobiske tilråb fra mexicanske tilhængere, som fik den salvadorianske dommer Ivan Barton til at stoppe kampen i de sidste minutter.

CONCACAF sagde i en erklæring efter kampen, at de "på det kraftigste fordømte", hvad de kaldte "diskriminerende sange".

Mexico har gennem flere år fået flere bøder for sådanne slagsange fra sine fans, i alt mere end 650.00 dollars, og de blev tvunget til at spille uden fans mod Jamaica i september 2021.