De forsvarende mestre USA slår Canada og vinder CONCACAF Nations League igen

USA har to titler i træk
USA har to titler i trækReuters
USA slog Canada 2-0 søndag i Las Vegas og sikrede sig dermed sin anden CONCACAF Nations League-titel i træk.

Det var ikke kun i UEFA regi, at der blev spillet finale i Nations League. USA og Canada skulle afgøre hvem der skulle tage titlen i CONCACAF-forbundet.

Mål i første halvleg fra Chris Richards og Folarin Balogun var nok til at give USA sejren i deres første møde med Canada i en turneringsfinale.

Richards åbnede scoringen, da han headede et hjørnespark fra Gio Reyna i mål i det 12. minut. Reyna var igen på pletten i det 34. minut, da Balogun sendte hans bold i det nederste hjørne.

Kampen var den sidste i Canadas mangeårige anfører Atiba Hutchinsons internationale karriere. Den 40-årige, som hjalp sin nation med at nå VM i 2022 efter 36 års fravær og er Canadas mest scorende spiller nogensinde med 104 landskampe, kom ind fra bænken sent i semifinalesejren over Panama, men var ikke med søndag.

Hutchinson havde i sin lange karriere et yderst succesfuldt ophold i FC København. Her blev det til 215 kampe og 29 mål, i perioden fra 2005 til 2010.

Mexico slog Panama 1-0 tidligere på søndagen i kampen om tredjepladsen.