UEFA uddeler hård straf til Bayern: Ingen fans til udekamp i mulig kvartfinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

UEFA uddeler hård straf til Bayern: Ingen fans til udekamp i mulig kvartfinale

Manuel Neuer og co. må undvære deres fans i en mulig CL-kvartfinale.
Manuel Neuer og co. må undvære deres fans i en mulig CL-kvartfinale.Profimedia
Hård straf til FC Bayern: München-klubben må undvære støtten fra deres fans i udekampen i en mulig kvartfinale i Champions League.

Disciplinærkomitéen i Der Europæiske Fodbold Forbund (UEFA) besluttede at idømme de tyske rekordmestre denne strafe, efter at klubbens tilhængere havde antændt pyroteknik på "Stadio Olimpico" i Rom og dermed overtrådt reglerne for en betinget dom udstedt for tidligere overtrædelser under det første opgør i ottendedelsfinalen mod Lazio.

Bayern-træner Thomas Tuchel ønskede ikke at kommentere sagen torsdag."Vi skal videre først," sagde han kortfattet efter det seneste 1-0-nederlag til italienerne. Returkampen mod Lazio finder sted næste tirsdag på Allianz Arena.

Bayern-fansene havde antændt pyroteknik på "Stadio Olimpico" i Rom og kastede også genstande ind på stadion. Ud over forbuddet blev München-holdet idømt en bøde på i alt 50.750 euro.

UEFA havde allerede i oktober idømt Bayern en bøde på 40.000 euro for tilhængernes dårlige opførsel. Den blev ledsaget af en toårig betinget dom.