Man City-manager Guardiola advarer mod at drømme om dobbelt trippel før ottendedelsfinalerne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Man City-manager Guardiola advarer mod at drømme om dobbelt trippel før ottendedelsfinalerne
Pep Guardiola taler med medierne forud for returopgøret
Pep Guardiola taler med medierne forud for returopgøretReuters
Mens Manchester Citys midtbanespiller Bernardo Silva (29) sagde, at han og hans holdkammerater er motiverede af muligheden for at vinde deres anden treble i træk, advarede manager Pep Guardiola (53) mod at drømme for langt frem i turneringen for hurtigt.

City er værter for Real Madrid i returopgøret i Champions League-kvartfinalen på onsdag på Etihad efter at have besejret dem i semifinalen sidste sæson på deres vej til at vinde turneringen for første gang.

De fører også Premier League og er blandt de sidste fire hold i FA Cuppen.

"Jeg vil ikke sige til mine spillere, at de ikke skal føle det her, men jeg har en anden mening. Vi er langt væk fra de hypotetiske drømme," sagde Guardiola til journalister tirsdag.

"Når vi er i finalen i FA Cuppen og har to eller tre kampe tilbage i Premier League og er i finalen i Champions League, vil jeg begynde at tænke på det.

"Jeg begyndte først at tænke på the treble i sidste sæson, da vi slog Manchester United i FA Cup-finalen," tilføjede han.

Guardiolas hold kan sikre sig en plads i dette års FA Cup-finale med en sejr over Chelsea i lørdagens semifinale på Wembley. De har også et forspring på to point ned til Arsenal og Liverpool i Premier League med seks kampe tilbage.

City vandt the treble - Champions League, FA Cup og Premier League - for første gang i sidste sæson og matchede dermed Manchester Uniteds treble-sejr i 1998-99. Intet hold har vundet den i flere sæsoner i træk, og intet engelsk hold har vundet den to gange.

Silva sagde, at det at være tæt på at skrive historie kan drive holdet fremad i resten af sæsonen.

"Det er klart, at det er en inspiration og motivation," sagde han. "Vi ønsker at skabe en arv. Vi vil have fire Premier Leagues i træk. Vi vil have Champions League to gange i træk og to triples i træk.

"Om en uge kan vi være ude af alle turneringer. Men vi kæmper."

Real Madrid og City spillede uafgjort 3-3 i det første opgør i sidste uge, og dermed er kampen helt åben.

City får midtbanespilleren Kevin De Bruyne (32) tilbage, efter at han sad over i kampen på Bernabeu med en sygdom.

"Når Kevin er med, er alt anderledes, fordi han er en af de bedste spillere i vores generation," sagde Silva. "Når han har en god dag, er det svært at stoppe ham."

Forsvarsspilleren Kyle Walker (33) er også til rådighed, efter han vendte tilbage til bænken i Citys 5-1-sejr over Luton Town i lørdags.

Den tidligere Barcelona-spiller og -træner Guardiola sagde, at han glædede sig til igen at møde de gamle rivaler fra Madrid, som har et forspring på otte point i toppen af LaLiga-tabellen.

"Det har altid været og vil altid være (en stor kamp)," sagde han. "Det er Real Madrid, og i denne turnering er det altid en stor kamp. Det er specielt for mig. Selvfølgelig er det det."

Følg kampen med Flashscore.