Fodboldweekenden LIVE: Leverkusen trækker fra i toppen, Barca hærges af skader

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Fodboldweekenden LIVE: Leverkusen trækker fra i toppen, Barca hærges af skader
Opdateret
Leverkusen tromler videre.
Leverkusen tromler videre.INA FASSBENDER/AFP
Flashscore er klar med dit overblik over fodboldweekenden. Her får du nyt fra hele fodboldverdenen, hvor der søndag skal spilles flere store brag rundt om i Europa.

Kl. 23:00 - Det blev en underholdende afslutning i Napoli, hvor Juventus først udlignede ved Federico Chiesa i det 81. minut, før Giacomo Raspadori hentede føringen tilbage til Napoli blot få minutter senere.

Kampen endte 2-1 til værterne, et stort slag for Juves titelhåb. Inter kan komme op på 15 point i toppen af Serie A i morgen.

Læs mere om kampen her

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 22:20 - Frenkie de Jong og Pedri er begge blevet tvunget fra banen med skader i Bilbao, og det er et hårdt slag for catalanerne, der dermed mister to af deres bærende kræfter på midtbanen.

Bedømt på reaktionerne fra spillerne ligner skaderne nogle, man ikke sådan ryster af sig. 

Især Pedri har været hårdt ramt af skader de seneste år, mens de Jong derimod har været en permanent figur for Barcelona.

Pedris skader
Pedris skaderFlashscore

Kl. 21:35 - I Napoli har Khvicha Kvaratskhelia netop bragt værterne foran med 1-0 på en smuk flugter efter en nedfaldsbold landede for fødderne af georgieren.

En sejr vil bringe napolitanerne tættere på det forjættede Champions League-land og samtidig være en stor hjælp for Inters titelforhåbninger.

Kl. 20:45 - Vi er klar til aftenens storkampe på henholdsvis Stadio Diego Armando Maradona, hvor Napoli, med en bænket Jesper Lindstrøm, tager mod mægtige Juventus, samt FC Barcelonas opgør mod Athletic Bilbao. 

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

På San Mamés er Andreas Christensen til gengæld igen blevet placeret på Barcelonas midtbane.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl.20:35  - Girona har forpasset en kæmpe chance for at lukke hullet til LaLiga-lederne Real Madrid ved at tabe 1-0 på udebane til Mallorca. Det catalanske hold har nu tabt tre ud af deres sidste fire ligakampe. Barcelona vil overhale dem på andenpladsen, hvis de senere vinder over Athletic.

Kl. 20:30 - Vinicius Jr. er endnu ikke færdig med at kæmpe mod racisme inden for fodbolden. Efter den højdramatiske omgang på Mestalla i går, hvor brasilianeren scorede to gange, har han lagt en post på Instagram, hvor han lover netop dette. 

Kl. 19:45 - Weekendens sidste kamp i Bundesligaen endte 2-1 til Hoffenheim over Werder Bremen, og dermed rykker hjemmeholdet op på syvendepladsen med gæsterne en plads efter.

Kl. 19:20 - En ellers velspillende Peacock-Farrell har måttet forlade banen i Århus efter at være blevet ramt i hovedet af OBs Bashkim Kadriis knæ i en duel tæt under mål. Den store nordirer kunne dog heldigvis selv gå fra banen, efter et bårehold ellers var blevet hasteindkaldt. Ind er kommet bundrutinerede Jesper Hansen i stedet. 

Kl. 18:58 - I Århus har AGF nok siddet mest på besiddelsen og fået en afslutning reddet lige før, den krydsede stregen, men OB har i den grad også tvunget Peacock-Farrell i værternes mål til nogle store redninger. Det forbliver målløst ved pausen. 

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 18:30 - Manchester City viste sig for stærke for Manchester United. United kom foran, men City styrede hele kampen, og mod slutningen af anden halvleg scorede Phil Foden og Erling Haaland til 3-1. Derfor er City kun et point bag Liverpool på førstepladsen.

Kl. 18:05 - Brøndby havde chancen for at komme tilbage på førstepladsen, men et hav af brændte chancer og en velspillende Vejle-målmand gjorde, at det blot blev til et enkelt point.

Kl. 17:42 - Der jagtes Champions League-pladser i Serie A, når Atalanta og Bologna brager sammen klokken 18:00. Bologna indtager lige nu fjerdepladsen, men Atalanta kan overhale dem, hvis det skulle ende med en sejr.

Danske Victor Kristiansen starter inde, mens Jens Odgaard tager plads på bænken.

Kl. 17:30 - Bayer Leverkusen ser for alvor ud til at være ved at vaske det forbandede "Neverkusen"-øgenavn af sig. Xabi Alonsos tropper er netop rykket ti point foran Bayern München på andenpladsen. Det sker efter en sejr på 2-0 og FC Köln.

Kl. 17:20 - Der er pause på Etihad, hvor hjemmeholdet har været det bedste hold på bolden, men det er gæsterne fra Manchester United, der er foran efter en suveræn scoring af Marcus Rashford.

Kl. 16:55 - Patrick Dorgu sad på bænken hele kampen, da Lecce spillede 1-1 på udebane mod Frosinone. Den danske back har ellers fået flere kampe i sæsonen, men i sidste spillerunde sad han ude med karantæne, mens han i dag blot så hele kampen fra bænken.

Kl. 16:35 - Topkampen i Holland mellem PSV og Feyenoord endte uden vinder. De to tophold udfordrede ellers hinanden, men opgøret sluttede 2-2. Den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh scorede Feyenoords første mål.

Kl. 16:10 - Så er startopstillingerne til Manchester-derbyet klar.

Manchester City kommer med et slagkraftigt hold, hvor både Erling Haaland og Kevin De Bruyne starter på banen.

Manchester United må stadig undvære den danske topscorer Rasmus Højlund, mens Christian Eriksen starter på bænken.

Kl. 16:05 - Superligakampene, der startede klokken 14 er spillet færdig, og her kom der et par overraskelser. Viborg havde ikke fundet melodien i de to første kampe i foråret, men søndag slog de Randers hele 3-0 på hjemmebane og lægger derfor lidt afstand til bunden.

Endnu vildere var det, da Hvidovre vendte et truende 2-0-nederlag til en flot 4-2-sejr efter en flot anden halvleg. 

Kl. 15:47 - Hvis der er et hold, der er svært at blive klog på, så er det HSV. Hamburger-klubben har netop tabt 2-1 til Osnabruck, og de har derfor mistet andenpladsen til Kiel. Hvis HSV slutter sæsonen på tredjepladsen skal de spille en playoff-kamp om at rykke tilbage op i Bundesligaen.

Kl. 15:30 - Brøndby skal forsøge at fortsætte den flotte start på foråret, når Vejle kommer på besøg. Vejle har også været bundsolide i de to første kampe i 2024, så det bliver interessant at se, om vejlenserne kan presse de øvrige hold i bunden med endnu en sejr.

I sæsonen første opgør mellem de to hold endte 1-0 til Brøndby efter en kamp, hvor Vejle brændte straffe i slutfasen.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 15:26 - Andreas Skov Olsen kom på tavlen i Club Brügges 3-0-sejr over Genk, da han i slutningen af kampen omsatte et straffespark til en scoring.

Kl. 15:00 - Rasmus Nicolaisen og Toulouse overvandt en chokstart mod Nice og formåede at vende kampen og vinde med 2-1. Nicolaisen spillede hele kampen for Toulouse.

Kl. 14:50 - Bayer Leverkusen kan rykker hele ti point foran Bayern München, hvis det lykkes dem at slå FC Köln. Köln-holdet har Rasmus Carstensen i startopstillingen, og han kommer til at stå over for en svær opgave, når Leverkusens potente offensiv først folder sig ud.

Kl. 14:20 - Ajax kom tilbage på sporet med en 2-0-sejr over Utrecht efter fire kampe uden sejr. Danskerne Oscar Fraulo, Victor Jensen og Jeppe Okkels kom alle på banen i opgøret for Utrecht, men kunne altså ikke forhindre Ajax i at vinde.

Kl. 14:09 - Der er lagt op til en kæmpe kamp i Æresdivisionen, hvor de to tophold fra PSV og Feyenoord brager sammen. PSV fører Æresdivisionen helt suverænt og er inden kampen hele ti point foran Feyenoord på andenpladsen. Derfor er Feyenoord tvunget til at vinde, hvis de skal holde liv i håbet om at genvinde mesterskabet.

Kl 13:42 - Dagens første Superliga-kampe nærmer sig. Klokken 14 bliver kampene ellem Viborg og Randers og Lyngby og Hvidovre fløjtet i gang. Alle fire mandskaber har brug for vitale point i jagten på overlevelse i Superligaen. 

Stilling i tabellen
Stilling i tabellenFlashscore

Kl. 13:25 - Den danske målmand Filip Jørgensen starter på bænken for Villarreal i deres kamp mod Granada. 

Kl. 13:05 - Jacob Bruun Larsen starter inde for Burnley i hjemmekampen mod Bournemouth, som har Philip Billing på bænken. Burnley har lige nu kun 13 point og ligger næstsidst i Premier League, og de har derfor hårdt brug for point.

Kl. 12:33 - Andreas Skov Olsen starter inde for Club Brügge i kampen mod Genk. Club Brügge er hele 23 point efter Royale Union på førstepladsen og 12 point efter Anderlecht på andenpladsen. De kan dog bevare deres tredjeplads, hvis de slår Genk, der dog overhaler Club Brügge, hvis de får en sejr.

Kl. 12:02 - Toulouse skal på en svær opgave, når de tager imod Nice. Danske Rasmus Nicolaisen starter inde for Toulouse, mens Mikkel Desler sidder ude med en skade.

Kl. 11:30 - Så er søndagen klar til at blive sparket i gang. Dagen byder på flere store kampe i Europa. Blandt andet står den på Manchester-derby på Etihad, mens der er topkamp i Holland, når PSV møder Feyenoord først på eftermiddagen. 

Derudover skal der spilles fire kampe i vores danske andedam, hvor der vigtige point på spil i både top- og bundkampen.

Dagens første opgør spilles i Holland, hvor et ustabilt Ajax-mandskab tager imod Utrecht. Danske Anton Gaeei er slet ikke med i truppen for Ajax, men til gengæld er der masser af danskere i Utrecht. Oscar Fraulo starter inde for Utrecht, mens Jeppe Okkels, Victor Jensen og Niklas Vesterlund alle er med på bænken.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Lørdag

Kl. 23:08 - Som om at man ikke havde fået en vanvittig kamp serveret i forvejen, så ender opgøret mellem Valencia og Real Madrid med mere højdramatik, da Jude Bellingham langt inde i overtiden får et mål annulleret, da dommeren har fløjtet af, i det moment indlægget bliver slået til englænderens hovedstødsscoring.

Bellingham blev vist ud i orkanen af spiller- og dommertumult, der efterfulgte.

Kl. 22:58 - Uanset resultatet af kampen i Valencia, så er der netop kastet en skygge over den.

Valencias egetræ af en forsvarsspiller, Mouctar Diakhaby, der har spillet en stor kamp, er netop blevet båret fra banen efter at have pådraget sig en skade i benet, der fik både med- og modspillere til at vende sig væk i rædsel. 

Kl. 22:28 - Madrilenerne har forsøgt at nedbryde Valencia på alle mulige måder, men midtvejs i anden halvleg fortsat uden held.

Derfor er den aldrende, men fortsat syleskarpe, dirkekniv Luka Modric kommet på banen i stedet for vårungen Toni Kroos, der lige nåede at kanonere bolden over mål som sin sidste aktion.