Efter otte år og 57 kampe stopper Jakob Busk i Union Berlin

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Efter otte år og 57 kampe stopper Jakob Busk i Union Berlin
Efter otte år og 57 kampe stopper Jakob Busk i Union Berlin
Efter otte år og 57 kampe stopper Jakob Busk i Union BerlinProfimedia
Den danske målmand Jakob Busk forlader til sommer Union Berlin efter otte år.

Det fremgår af den tyske fodboldklubs egen hjemmeside.

Busk har i løbet af sine otte år i klubben spillet 57 kampe. Han spillede sin seneste betydningsfulde kamp 7. april 2018.

På trods af de få kampe, har Busk haft stor betydning for det tyske hold.

"Jakobs tid i Union har ikke altid været let, men han gav aldrig op", siger klubbens sportsdirektør, Oliver Ruhnert, i meddelelsen på hjemmesiden.

"Han arbejdede hårdt hver dag og gjorde meget for at integrere nye spillere i klubben hurtigt. Det har været et meget vigtigt bidrag til de seneste års succes", lyder det fra Ruhnert.

Jakob Busk rykkede som 22-årig i 2016 fra FC København til Union Berlin.

I 2016/17-sæsonen fik han en skade, som satte ham ud af spil i en periode. Han vendte dog retur i den efterfølgende sæson.

Det blev endnu en skade, der endte med at koste ham sin faste plads i målet for Union Berlin.

Ikke desto mindre forblev Busk i klubben. Siden 2020 har han fungeret som bindeled mellem trænerteamet og truppen, lyder det på Unions hjemmeside.

"Jeg har haft mange sportslige op- og nedture, men jeg har også været meget heldig at opleve alle de ting, der er sket i klubben. Oprykningen til Bundesligaen og deltagelsen i Champions League var utrolige", siger Jakob Busk.

"Jeg har også fået venner og en anden familie her. Mine holdkammerater, staben og fansene har gjort tiden i Union til noget helt særligt. Union har formet mig, og jeg vil altid se tilbage på tiden med stolthed og glæde."