Diego Simeone er på vagt over for Dortmunds hjemmebanestyrke før Champions League-returen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Diego Simeone er på vagt over for Dortmunds hjemmebanestyrke før Champions League-returen
Diego Simeone på sidelinjen under det første opgør.
Diego Simeone på sidelinjen under det første opgør.Reuters
Atletico Madrid-træner Diego Simeone (53) er på vagt over for Borussia Dortmunds styrke på hjemmebane, mens hans hold forbereder sig til returkampen i Champions League-kvartfinalen tirsdag aften, efter at have vundet 2-1 i sidste uges første kamp.

Atletico, som er på udkig efter deres første semifinaleplads i Champions League i syv år, slog Dortmund på Metropolitano i onsdags, men Simeone erkendte, at tyskerne er stærke på hjemmebane, hvilket kan skabe problemer i returkampen.

"De er et meget stærkt hold på hjemmebane, de vil helt sikkert starte med et højt tempo, og vi er nødt til at holde det niveau, vi har spillet på i de sidste par kampe," sagde Simeone til journalister mandag forud for kampen på Signal Iduna Park.

"Jeg er sikker på, at de vil komme stærkt ud, de har mange dygtige folk på fløjene, folk på midten, som også kommer godt ind fra andenkæden. De arbejder rigtig godt på dødbolde, og vi vil forsøge at spille dem derhen, hvor vi tror, vi kan gøre ondt på dem."

Atletico måtte modstå et intenst pres fra Dortmund, efter at være kommet foran 2-0 ved Rodrigo de Paul og Samuel Lino, før Sebastien Haller reducerede og derefter ramte træværket to gange.

"Alle deres spillere bekymrer mig. De er meget gode, med enorm fart, den unge fyr med nummer 47 (Antonios Papadopoulos), jeg vil ikke sige hans navn forkert, men han kom på banen den anden dag, og han var en rigtig trussel.

"Jeg kan ikke forestille mig nogen anden stil i deres fodbold, for de viste det i sidste sæson, da de endda havde en chance for at vinde den tyske liga, og så vandt Bayern (München) den, men de er selvfølgelig et meget stærkt hold."

Simeone er dog sikker på, at hans hold kan levere varen.

"Vi er vokset som en konsekvens af de store resultater vi har fået i LaLiga. Det har fået os til at vokse enormt i fodboldverdenen, og i morgen vil vi ikke tænke så meget," siger han.

"Jeg har det godt med spillerne, det bliver en god kamp, og i morgen bliver en god Champions League-aften."

Følg kampen med Flashscore.