Medier: United-flop er favorit til at overtage trænersædet i Bayern

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Medier: United-flop er favorit til at overtage trænersædet i Bayern
Ralf Rangnick kommer mere og mere i fokus efter Nagelsmanns afvisning af Bayern.
Ralf Rangnick kommer mere og mere i fokus efter Nagelsmanns afvisning af Bayern.Profimedia
Efter afvisningen af Xabi Alonso og Julian Nagelsmann er Ralf Rangnick nu favorit til at overtage trænersædet i Bayern München fra Thomas Tuchel, hvis man skal tro medier Sydtyskland og Østrig.

Ifølge det østrigske dagblad Kurier er den 65-årige "favoritkandidat til posten", og der vil snart blive afholdt forhandlinger med den østrigske landstræner, der floppede fælt i Manchester United som afløser fra Ole Gunnar Solskjær.

Merkur/tz' skriver: "Professor i pole position", mens forhandlingerne omkring træner-situationen i Bayern i følge Sport Bild "er ved at spidse til" Samtidig rapporterer SKY Germany om "konkrete forhandlinger".

Skulle der være forhandlinger i gang, finde de dog sted imod det østrigske fodbold forbunds vilje. "Ralf Rangnick har et gyldigt kontraktforhold, ÖFB har ikke modtaget nogen forespørgsler.Vores fulde fokus er på UEFA EURO 2024", siger Sportschef Peter Schöttel således.

Rangnick smangler dog kun at acceptere Bayerns udkast, og så bliver han ny træner hos de tyske fodboldrekordmestre efter EM, skriver Merkur/tz. Handlen skulle angiveligt blive afsluttet i denne uge. Sportsdirektør Max Eberl rapporterede i sidste weekend, at klubben var på "målstregen" i sin søgen efter en ny træner og at man gerne ville præsentere den kommende træner i april.

Da Rangnick blev spurgt, om han allerede havde talt med Bayern-bosserne i begyndelsen af måneden, sagde den mangeårige Bundesliga-træner: "Nej, hvorfor skulle jeg det? Jeg føler mig godt tilpas her. Jeg har stadig en kontrakt indtil 2026, og vores mål og vej vil fortsætte efter EM."

Efter sigende var der dog allerede et møde mellem ham, Eberl og Münchens sportsdirektør Christoph Freund for et par uger siden. Roberto De Zerbi(Brighton & Hove Albion) og Unai Emery(Aston Villa) rygtes at være alternativer til Rangnick.