Götze tænker ikke på landsholdscomeback inden EM på hjemmebane

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Götze tænker ikke på landsholdscomeback inden EM på hjemmebane
Mario Götze (t.h.) har ikke planer om at deltage i EM 2024.
Mario Götze (t.h.) har ikke planer om at deltage i EM 2024.AFP
Mario Götze har afsluttet sit landsholdskapitel og dermed EM på hjemmebane til sommer - i hvert fald indtil videre. "Det er ikke et problem for mig i øjeblikket, jeg spilder ikke nogen tanker på det," sagde Götze i et pressemøde onsdag: "Mit fokus er på min familie, Frankfurt og Bundesligaen," forklarede verdensmesteren fra 2014.

"Jeg har en vis alder og ville derfor være nødt til eller have lyst til at påtage mig en bestemt rolle," sagde Götze. Han tror ikke, at "det ville give mening eller fungere". Men: "Man skal aldrig sige aldrig." Götze kom ikke ud over rollen som rotationsspiller i sine sidste optrædener på DFB-holdet.

Ser Götze sin fremtid i MLS?

Götze spillede 66 kampe for Tyskland (17 mål). Eintracht Frankfurt-midtbanespilleren spillede sin sidste landskamp til dato den 25. marts 2023 i en 2-0-sejr over Peru. Ud over sine optrædener ved VM i 2014 og 2022 var Götze også med i truppen til EM i 2012 og 2016.

Götze imødegik også spekulationer om et muligt skifte fra Bundesligaen til USA.

"MLS-interessen er ingen hemmelighed, men den var der allerede for fire, fem eller seks år siden." Hans familie er "superglad" i Frankfurt:

"Min datter er født her, jeg føler mig hjemme her."

Eintracht ligger på sjettepladsen i Bundesligaen efter 19 kampe."Vi har kvaliteten til at spille med i toppen," siger Götze:

"Men kun hvis vi forstår, at vi er nødt til at give os 100 procent fra kamp til kamp." 

På lørdag skal Götze og Frankfurt på besøg hos nedrykningstruede 1. FC Köln.