Dortmund-chef: Jadon Sancho er i "fremragende" form trods karantæne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dortmund-chef: Jadon Sancho er i "fremragende" form trods karantæne

Sancho vil finde sine fødder igen i Dortmund
Sancho vil finde sine fødder igen i DortmundAFP
Borussia Dortmunds cheftræner Edin Terzic sagde torsdag, at den tilbagevendte engelske fløjspiller Jadon Sancho var i "fremragende" form, selvom han ikke har spillet siden august.

Sancho blev sat på bænken af Manchester United-manager Erik Ten Hag i august af disciplinære årsager og har ikke spillet eller trænet med førsteholdet siden.

Fløjspilleren, der vendte tilbage til den klub, han repræsenterede fra 2017 til 2021 i januar, kom ind fra bænken i lørdags og assisterede Marco Reus ' mål i 3-0-sejren på udebane over Darmstadt.

Før Dortmunds udekamp mod Köln på lørdag sagde Terzic, at tests viste, at både Sancho og Ian Maatsen, som også ankom på en seks måneders lejeaftale fra Chelsea, var i topform.

"Det er sandt, at Jadon ankom hertil i god form, men vi ved også, hvordan de sidste par uger og måneder er gået for ham - og gudskelov blev han ikke skadet (mod Darmstadt).

"Vi er glade for hvert træningspas, og han er glad for at være tilbage på banen, og han har gjort det godt i denne uge.

"Vi testede ham og Ian igen i tirsdags for at få deres resultater, og de var begge fremragende - og det er vi glade for."

Terzic nægtede dog at udtale sig om, hvorvidt Sancho, der scorede 50 mål og lavede 64 assists i 138 kampe i sin første periode hos Dortmund, ville være at finde i startopstillingen.

Dortmund ligger på femtepladsen, tre point efter RB Leipzig på fjerdepladsen.

Terzic sagde, at veteranerne Mats Hummels og Marco Reus var tvivlsomme til lørdagens kamp mod Köln, som ligger næstsidst og kun har vundet to kampe hele sæsonen.

"De er ubehagelige, især på hjemmebane," sagde Terzic.

"Vi ved selv, hvor svært det har været at vinde der på det seneste."

Dortmund har kun vundet to af deres seneste otte kampe på udebane mod Köln.