FCK gik videre efter forlænget spilletid - Vejle vandt i rivalopgøret i Nørreskoven

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK gik videre efter forlænget spilletid - Vejle vandt i rivalopgøret i Nørreskoven

Andreas Cornelius blev helten i den forlængede for FCK i pokalen.
Andreas Cornelius blev helten i den forlængede for FCK i pokalen.Profimedia
Både FCK og Vejle er klar til kvartfinalerne i Pokalen, men det var dog ikke uden noget besvær for især københavnerne, der måtte ud i forlænget spilletid mod Thisted, før Andreas Cornelius reddede dagen med to scoringer.

Det var en intens kamp i første halvleg mellem de to historiske rivaler fra Vejle og Horsens, hvor Vejle dog sad på både spil og chancer. Der var i den grad gnist på kampen og saft i tacklingerne, men scoringer blev det ikke til i en første halvleg, hvor der var godt tryk på lægterne i Nørreskoven. Nok mødes de ikke så ofte længere, men rivaler er de bestemt stadig, de to østjyske hold.

Presset fortsatte i anden halvleg, og med tyve minutter igen kom forløsningen så for Vejle og Mouhamadou Drammeh, da han satte føringen flot ind. Kort efter var han tæt på at fordoble på en formidabel flugter. Horsens forsøgte og forsøgte at få spillet til at hænge sammen, men sejren var aldrig rigtig i fare

Lang aften på Lerpytter

Samtidig var FC København på besøg på det navnkundige Lerpytter Stadion i Thisted, hvor det dog langt fra skulle blive lige så nemt, som det på papiret så ud. Sådan er pokalfodbold heldigvis. Unge Orri Stein Oskarsson bragte planmæssigt FCK foran, men Jonas Hansen fik udlignet den føring fem minutter før pausefløjtet.

I anden halvleg pressede FCK kontinuerligt på, men Thisted holdt forbilledligt stand mod overmagten. Det billede holdt 90 minutter, og den stod dermed på overtid i det nordvestjyske. Her trådte indskiftede Andreas Cornelius i karakter og stod med to mål, det første lidt heldigt med hælen, for at FCK er sikret videre avancement i pokalen.