Den franske håndboldlegende Nikola Karabatic annoncerer snarligt karrierestop

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den franske håndboldlegende Nikola Karabatic annoncerer snarligt karrierestop

Nikola Karabatic, en legende melder sit karrierestop.
Nikola Karabatic, en legende melder sit karrierestop.Profimedia
Det var Nikola Karabatic selv, der annoncerede nyheden på sociale netværk. Den franske håndboldspiller går på pension efter den kommende sæson, der kulminerer med de Olympiske Lege i Paris.

En legende. Der er ingen anden måde at beskrive Nikola Karabatic på. En af de mest succesfulde håndboldspillere, ikke bare i Frankrig, men i hele verden. Tre gange olympisk mester, fire gange verdensmester, tre gange europamester med det franske hold, og han har været et af de vigtigste ansigter på den enestående generation, der har været på toppen af verdenshåndbold de sidste femten år.

Men til april fylder han 40 år, og tiden er inde til at sige stop. I et langt brev, der blev offentliggjort på hans sociale netværk, meddelte han, at denne sæson ville blive hans sidste.

Det er en ret logisk meddelelse, da det er svært at forestille sig, at en sådan spiller ville trække sig tilbage andre steder end ved OL i Paris, hvor Frankrig vil være favoritter til at vinde deres fjerde olympiske titel i de sidste fem udgaver af legene. Det ville være en historisk præstation.

Men inden da har han en sæson tilbage i PSG Handballs farver til at jage sin 22. mesterskabstitel på tværs af alle lande og måske endelig bringe Champions League-trofæet tilbage til hovedstaden, hvilket ville være hans fjerde af slagsen.