David Nielsen før højspændt bundbrag mod OB: Vi har ikke tid til at være bekymrede

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
David Nielsen før højspændt bundbrag mod OB: Vi har ikke tid til at være bekymrede
David Nielsen håber på en god præstation mod OB.
David Nielsen håber på en god præstation mod OB.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Superligaen spidser til i både top og bund og 24. spillerunde sparkes i gang, når de bundhold Lyngby og OB brager sammen fredag aften.

Der er dømt drama for alle pengene i bunden af Superligaen, hvor alle holdene i nedrykningsspillet er i fare for at ryge en tur i 1. Division. Officielt hedder det egentlig kvalifikationsspillet og ikke nedrykningsspillet, men i denne sæson er der ikke to eller tre hold, der er parkeret i bunden af tabellen, og samtlige mandskaber blandt de nederste seks hold kigge sig over skulderen.

Superligarunden starter fredag aften lidt uden for København, hvor Lyngby tager imod OB. Ingen af de to mandskaber fik den ønskede start på nedrykningsspillet. OB tabte 1-0 på hjemmebane til Vejle, mens Lyngby fik en ordentlig lærestreg af Randers, der slog David Nielsen og co. med hele 6-2.

De to hold har hårdt brug for en sejr i kampen om overlevelse, og derfor kan det næsten ikke undgå at blive spændende. Lyngby og OB ligger begge lige over nedrykningsstregen inden kampen, men når weekenden er omme kan det tabende hold risikere at ligge under nedrykningsstregen, hvis Vejle vinder deres kamp mod  Viborg.

Bundstilling
BundstillingFlashscore

Selvom det blev til en ordentlig afklapsning mod Randers, så har Lyngbys cheftræner David Nielsen ikke dvælet ret meget ved det store nederlag. Han ser derimod frem mod opgøret mod OB.

“Vi har brugt tiden på at kigge fremad og forberede os, for der er kort tid mellem kampene og vi har ikke tid til at gå og være bekymrede. Vi kan ikke bede om noget bedre end at få lov at rejse os på Lyngby Stadion, og hvis vi kan bede om kun en enkelt ting, så er det at fansene kommer og bakker os op alt hvad de overhovedet kan” fortæller David Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

David Nielsen har måske også god grund til optimisme. I de to første indbyrdes opgør i denne sæson har Lyngby nemlig hentet fire point. I oktober vandt Lyngby 2-1 i Odense, mens det i november blev 2-2 på Lyngby Stadion. 

Lyngby får det dog ikke særlig nemt i kampen. OB er nemlig et hold, der er som nat og dag, og det afhænger meget af, om de spiller på hjemmebane eller udebane. På hjemmebane er OB det næstdårligste hold i Superligaen og har kun fået sølle tre point i 12 hjemmekampe. 

På udebane er OB dog blandt de bedste og har hentet hele 21 point på 11 kampe, hvilket af fjerdebedst af alle. OB har også været rimelig flittigt scorende, når de har spillet på fremmet græs, og OB's midtbanekreatør Rami Al Hajj håber, at fynboerne kan vise skarphed i kampen mod Lyngby. 

"Vi ved, hvordan Lyngby spiller, og det er med mange dueller, og det skal vi indstille os efter. Vi skal bruge deres svagheder mod dem. Men hvis vi kigger på os selv, har vi ikke scoret særlig mange mål. I nogle kampe har vi skabt mange chancer uden at score, mens vi i andre ikke har skabt særlig meget. Det handler virkelig om at være skarp, når vi får muligheden. Jeg tror, at hvis vi kombinerer skarpheden med at udnytte deres svagheder, så skal vi nok komme til at score," siger Rami Al Hajj til OB's hjemmeside.

Kampen mellem Lyngby og OB spilles klokken 19:00 fredag aften, og du kan følge den her.