Burgaards gode veninde blev båret ud i gråd: Forfærdeligt at se hende i omklædningen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Burgaards gode veninde blev båret ud i gråd: Forfærdeligt at se hende i omklædningen

Burgaards gode veninde blev båret ud i gråd: Forfærdeligt
Burgaards gode veninde blev båret ud i gråd: ForfærdeligtHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdskæmpe Kathrine Heindahl måtte bæres fra banen i gråd og store smerter, da Danmark tabte VM-semifinalen fredag aften.

Tilskuerne i Boxen var tydeligt påvirkede, da det skete, og Heindahls gode veninde Louise Burgaard skulle trække vejret dybt et par gange, da hun efter kampen satte ord på situationen.

"Jeg holdt stadig fokus på kampen, så jeg tænkte ikke så meget på det, da hun blev båret ud. Men det var forfærdeligt at se hende i omklædningsrummet", siger Louise Burgaard.

Efter kampen var der ingen meldinger om, hvordan det stod til med Kathrine Heindahl, som fik en nordmand ned over sit knæ i anden halvleg.

"Vi prøver at tage det stille og roligt og lade være med at drage konklusioner, før vi ved mere. Det kan være et slag og et chok. Men selvfølgelig føles det rigtig skidt", siger Louise Burgaard.

Sandra Toft var også berørt af situationen.

"Jeg hjalp hende ud af banen, og man får jo ondt i maven, når man ser en veninde ligge der og være ked af det. Men der var fuld fokus på kampen, og så er vi der for hende nu", siger Sandra Toft.

Kathrine Heindahl havde spillet et brag af en kamp med blandt andet fire af de første fem danske mål i den eksplosive indledning, hvor Danmark lignede et hold, der kunne snuppe sejren.

Men hun kunne altså intet gøre ved, at hendes klubkammerat fra Team Esbjerg Henny Reistad steg op og bankede Norge til semifinalesejr i sidste sekund af den forlængede spilletid.

"Hun havde spillet suverænt indtil da. Hendes bedste kamp i turneringen. Vi ville gerne have beholdt hende. Hende og Line Haugsted i midten stod virkelig, virkelig godt, og det var inde i den zone, at Henny afgjorde det. Så jeg tror, det havde gjort en forskel", siger Jesper Jensen.

Landstræneren havde intet svar på Heindahls tilstand. En undersøgelse af knæet skal afgøre hendes skæbne.