Brasilien bringer sig foran 2-0 mod Danmark:  Holmgren chanceløs trods flot fight

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Brasilien bringer sig foran 2-0 mod Danmark: Holmgren chanceløs trods flot fight
Brasilien bringer sig foran 2-0 mod Danmark: Blomgren chanceløs trods flot fight
Brasilien bringer sig foran 2-0 mod Danmark: Blomgren chanceløs trods flot fight
Profimedia
August Holmgren var som ventet chanceløs mod Thiago Wild og tabte 4-6, 2-6 da Brasilien bragte sig på 2-0 i Davis Cup kampen mod Danmark efter at Holger Rune havde tabt den første kamp mod Thiago Monteiro.

Danmarks mandlige tennislandshold får meget svært ved at vinde weekendens Davis Cup-kamp mod Brasilien. Efter fredagens to singler er Danmark således bagud med 0-2 og behøver tre sejre lørdag for at vinde samlet.

I åbningskampen fredag tabte Holger Rune til Thiago Monteiro. Som nummer fire i verden var Rune klar favorit, men verdens nummer 116 vandt med cifrene 6-7, 7-6, 6-2.

Dermed har Rune stadig ikke vundet en kamp siden 10. juli i Wimbledon. Med fredagens nederlag har Rune tabt sine seneste syv kampe på tværs af turneringer.

Rune førte ellers med 7-6, 4-2, men derfra var brasilianeren bedst og vandt efter tre timers tennis. Danskeren var dog også hæmmet fysisk i tredje sæt.

Rune startede ellers meget fokuseret og var i godt spillehumør, og det gav en tidlig føring på 2-0.

Den venstrehåndede brasilianer viste sig dog hurtigt som en tricky modstander, der blev ved med at holde sig inde i sættet.

Han havde flere muligheder for at bringe balance i regnskabet, og det lykkedes ved stillingen 5-5, da Rune ellers kunne serve sættet hjem.

Sættet måtte afgøres i tiebreak, og den tippede over til Runes fordel efter en maratonduel ved 4-4. Rune vandt de tre sidste bolde og dermed sættet.

I andet sæt brød Rune til både 3-1 og 4-2, men begge gange svarede Monteiro tilbage med det samme, og så endte også andet sæt med tiebreak.

Denne gang kom Rune flyvende fra start med 3-0, men danskeren dryssede føringen på 4-1 væk og tabte 5-7.

I begyndelsen af tredje sæt modtog Rune behandling af sit ene ben, og han virkede hæmmet i sine bevægelser.

Det gav Monteiro overtaget i kampen, og brasilianeren brød Runes serv til 4-2, og der var intet comeback i den danske verdensstjerne.

I fredagens anden single kunne August Holmgren heller ikke stille noget op mod Thiago Seyboth Wild, der er nummer 76 i verden.

Holmgren, der ligger nummer 412, fulgte med til 3-3 i første sæt, inden brasilianeren fik overtaget og vandt med cifrene 6-4, 6-2.

Lørdag spilles først en double, inden der afsluttes med to singler.

Den samlede vinder af kampen kan se frem til at spille en playoffkamp om deltagelse i Davis Cup Finals med verdens bedste nationer i 2024.