Belgien skuffede mod Egypten og Serbien var i målhumør i VM-generalprøver

Eden Hazard i aktion for Belgien i testkampen mod Egypten.
Eden Hazard i aktion for Belgien i testkampen mod Egypten.Profimedia
Belgien fik ikke en optimal optakt til VM, da Kevin De Bruyne og co. fredag stod over for Mohamed Salah og Egypten i en testkamp i Kuwait. Anderledes godt gik det for Serbien, der smadrede Bahrain med 5-1.

Det gik ikke som håbet for Belgien, der skulle pudse formen af ved en testkamp mod Egypten fredag aften. Her tabte belgierne nemlig med 1-2.

Egypten kom foran 1-0 cirka ti minutter før pausen på et mål af Mostafa Mohamed.

Nantes-angriberen bankede bolden ind fra kanten af feltet efter et klodset belgisk boldtab.

Belgien-træner Roberto Martínez sendte tre nye spillere på banen fra anden halvlegs start. De fik dog hurtigt en spand koldt vand i hovedet.

Anden halvleg var således kun cirka 45 sekunder gammel, da Trezeguet gjorde det til 2-0 efter at være blevet sendt i dybden med en stikning fra Mohamed Salah.

Afslutningen af kampen endte dog med at blive spændende, efter at Belgien fik reduceret. Tæt ved mål vinklede Lois Openda en tværaflevering i kassen.

Men Egypten, der ikke skal med til VM, fik altså kørt sejren i hus.

Belgien er ved VM placeret i gruppe F, hvor Kroatien, Canada og Marokko befinder sig.

Belgien spiller sin første kamp ved VM onsdag klokken 20 dansk tid mod Canada.

Serbien - Bahrain

Serbiens VM-generalprøve gik noget bedre end Belgiens. Fredag vandt serberne 5-1 over Bahrain.

Særligt serbernes profil Dusan Tadic var i forrygende spillehumør. Det viste han ved at score to mål og lave et enkelt oplæg.

Også Serbiens talentfulde angriber Dusan Valhovic ville vise sig frem. Juventus-spilleren kom på banen fra starten af anden havleg og bidrog med to assist og et enkelt mål.

Serbien skal ved VM møde Schweiz, Brasilien og Cameroun i gruppe G.