Tysk landsholdslegende: Skuffende hvis man ikke kommer blandt de fire bedste

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk landsholdslegende: Skuffende hvis man ikke kommer blandt de fire bedste

Jürgen Klinsmann ved VM i 1994.
Jürgen Klinsmann ved VM i 1994.Profimedia
Den tidligere tyske storspiller Jügen Klinsmann mener, at det er et must for det tyske landshold at komme i semifinalen som minimum.

Ifølge eks-landstræner Jürgen Klinsmann (58) SKAL det tyske landshold nå semifinalen ved VM i Qatar. "Det er deres mission, og de ved det. Alt mindre end at nå de sidste fire er skuffende for os i betragtning af vores historie ved VM", skrev Klinsmann til BBC online.

For kaptajn Manuel Neuer og Co. handler det også om at glemme "katastrofen i Rusland". For fire år siden blev Tyskland elimineret som forsvarende mester i den indledende runde. Nu har landstræner Hansi Flick "et ungt hold, og jeg håber, at de spiller fuld af energi og modigt." Verdensmesteren fra 1990 er "nysgerrig efter at se, hvordan de vil klare sig.", mener Jürgen Klinsmann ifølge nyhedsbereauet AFP.

Tyskland er langt fra lige så gode som da de blev verdensmestre i 2014. Jürgen Klinsmann mener da også, at det er to andre store fodboldnationer, der kæmper om VM-titlen.

"Denne gang er Brasilien og Argentina mine personlige favoritter, da de begge går ekstremt sultne ind i denne turnering,"

I 2014 slog vandt Tyskland finalen ved VM over Argentina på Mario Götzes legendariske scoring i den forlængede spilletid. For Argentinas Lionel Messi (35) glippede drømmen i 2014 og nu er det formentlig sidste chance.

"Det ved han også, og det gør hans hold også, som vil gøre alt, hvad de kan for at vinde dette VM," skrev Klinsmann

I 2014 gav tyskerne også en ordentlig lærestreg til værtsnationen fra Brasilien. De to hold mødte hinanden i semifinalen, hvor Tyskland vandt med hele 7-1. Nu er brasilianerne dog bedre, mener Klinsmann. 

"Brasilien har så meget kvalitet på hver position. Jeg har set holdet meget i løbet af de sidste par år, og jeg har været meget imponeret. De kommer til Qatar for at vinde VM, og det tror jeg, de vil."

Her kan du læse mere om Tysklands hold til VM i Qatar.