Toronto Raptors fyrer træner Nick Nurse: Det er en mulighed for at nulstille

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Toronto Raptors fyrer træner Nick Nurse: Det er en mulighed for at nulstille

Nurse havde været hos Raptors i 10 sæsoner
Nurse havde været hos Raptors i 10 sæsonerReuters
Nick Nurse, der førte Toronto Raptors til deres eneste NBA-titel i 2019, er blevet fyret, meddelte holdet fredag.

Nick Nurse, der blev årets NBA-træner i 2020, tilbragte 10 sæsoner hos Raptors (herunder fem som assistent) og havde den højeste vinderprocent i holdets historie 227-163 (.582) og førte holdet til tre playoff-deltagelser.

Men holdet skuffede i denne sæson, da det ikke lykkedes at kvalificere sig til slutspillet, da de røg ud til Chicago Bulls i playoff-kampen.

"Beslutningen om at foretage en ændring som denne er aldrig let, især når det drejer sig om en person, der har været en integreret del af franchisens mest historiske resultater, og som har været en stabil leder gennem nogle af vores holds mest udfordrende tider", sagde Raptors-præsident Masai Ujiri i en pressemeddelelse.

"Dette er en mulighed for os til at nulstille, fokusere på ny, sætte det personale og de spillere i setuppet, som vil hjælpe os med at nå vores mål om at vinde vores næste mesterskab."

Mens Nurse forlader holdet, forlader han ikke Canada, hvor han fortsat er cheftræner for mændenes basketballlandshold, som forbereder sig på VM og kvalificerer sig til OL i Paris i 2024.