Sejrer endelig: Detroit sætter stopper for rekordelendig stime af nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sejrer endelig: Detroit sætter stopper for rekordelendig stime af nederlag

Bojan Bogdanovic og Cade Cunningham kunne natten til søndag endelig sejre igen efter 28 nederlag på stribe i NBA.
Bojan Bogdanovic og Cade Cunningham kunne natten til søndag endelig sejre igen efter 28 nederlag på stribe i NBA.Profimedia
Efter 28 nederlag i træk satte NBA-holdet Detroit Pistons endelig en stopper for den miserable stime af nederlag, som holdet har været inde i.

Natten til søndag dansk tid fik Detroit endelig en tiltrængt sejr, da holdet fra det nordlige USA på hjemmebane besejrede Toronto Raptors 129-127.

"Drengene er lykkelige, og jeg er næsten i tårer. Jeg er bare så glad på vegne af alle i omklædningsrummet," siger Detroit-træneren Monty Williams efter sejren ifølge AFP.

Det holdt hårdt for Detroit, der var oppe imod en storspillende Pascal Siakam fra Toronto. Siakam leverede 35 point, men det var ikke nok.

I slutminutterne vandt Detroit en periode 11-2, hvilket Toronto aldrig kom tilbage fra.

Cade Cunningham blev hjemmeholdets topscorer med 30 point.

"Jeg har så meget respekt for mine spillere. Jeg er så glad for, at vi endelig fik den sejr, for det er så svært at vinde i denne liga," siger Monty Williams efter sejren.

Detroits 28 nederlag i træk var rekord for flest nederlag i træk i samme sæson.

Det var samtidig en tangering af Philadelphia 76ers' rekord for flest nederlag i træk, hvis man tæller kampe over flere sæsoner med.

Det var i sæsonerne 2014-2015 og 2015-2016, at Philadelphia 76ers satte den rekord.