NBA Round-up: Irving vender tilbage til Brooklyn og giver Nets nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA Round-up: Irving vender tilbage til Brooklyn og giver Nets nederlag

Dallas Mavericks' guard Kyrie Irving i første quarter mod Brooklyn Nets.
Dallas Mavericks' guard Kyrie Irving i første quarter mod Brooklyn Nets.Profimedia
På etårsdagen for sit skifte til Dallas vendte Kyrie Irving tirsdag tilbage til Brooklyn og viste sit gamle hold, hvad de har mistet med sine 36 point, da Mavericks slog Nets 119-107.

Luka Doncic lavede 35 point, 18 rebounds og ni assists, og Mavs dominerede, da de forbedrede sig til 28-23 i sæsonen, mens Brooklyn faldt til 20-30.

Irving, som vendte tilbage efter seks kampes skadespause i mandagens sejr over Philadelphia, og Doncic, som smed en beskyttelsesmaske på grund af sin næseskade, fortæller, at det var dejligt at have den ottedobbelte All Star tilbage.

"Vi er bare farlige, når vi begge er aggressive, jeg synes, vi gjorde et godt stykke arbejde, vi prøver bare at blive raske og få alle tilbage," fortæller han.

Mavs er stadig uden det skadede par Dereck Lively og Dante Exum, men Doncic siger, at de to sejre i træk lover godt for holdet, når det bliver helt frisk igen.

"Vi har ikke rigtig spillet sundt. Det er svært at spille på udebane, men jeg synes, vi gjorde et godt stykke arbejde i begge kampe med at dele bolden," kommer det fra sloveneren.

Irving blev tiljublet af hjemmepublikummet i Brooklyn, men havde allerede scoret 16 point i begyndelsen af andet quarter.

Han fik publikum til at tie stille med en fantastisk dunk i tredje quarter fra en alley-oop, der gav Mavs en 74-52 føring.

Irving var 6 ud af 10 uden for buen, inklusive to vigtige tre-pointere, der stoppede et momentum fra Nets i fjerde quarter.

Et andet sted tirsdag sluttede Irvings tidligere holdkammerat i Brooklyn, Kevin Durant, med 28 point, og Devin Booker scorede 32, da Phoenix Suns besejrede Milwaukee Bucks med 114-106.

Giannis Antetokounmpo var Milwaukees topscorer med 34 point, men han kunne ikke forhindre Bucks i at lide det fjerde nederlag i fem kampe, siden den nye træner Doc Rivers tog over i sidste måned.

I andre kampe tirsdag besejrede New York Knicks Memphis Grizzlies med 123-113, men måtte svede over en mulig skade til Jalen Brunson.

Brunson scorede 27 point og leverede otte assists, før han pådrog sig noget, der lignede en ankelskade, da han blev fældet med 5:31 tilbage.

Knicks, som var i undertal uden Julius Randle og OG Anunoby, havde været godt kørende efter at have ført 70-46 ved pausen, men tillod Grizzlies at score ni 3-points i fjerde runde for at komme inden for fire point med to minutter tilbage.

Men New York var i stand til at samle sig og vinde til stor lettelse for cheftræner Tom Thibodeau.

"I anden halvleg var vores forsvar ikke særlig godt, de skød treere, vi udfordrede dem ikke, og de scorede. Men at vinde er det vigtigste, bare at finde en måde at vinde på," sagde han.

Donte DiVincenzo blev topscorer for New York med 32 point.

Sidste års slagne finalister Miami har haft det svært på hjemmebane på det seneste og har kun vundet én af deres sidste seks kampe i det sydlige Florida, men de var for meget for statsrivalerne Orlando, da de vandt 121-95.

Heat havde syv spillere med tocifrede antal point i kampen med Jimmy Butler som topscorer med 23 point, otte rebounds og otte assists.

Miamis forsvar var også stærkt og begrænsede modstanderne til at skyde 43,8 procent fra banen og 10 ud af 35 uden for buen.

"Jeg synes, at vi var enormt energiske i defensiven fra starten," siger forward Caleb Martin.

"Jeg kunne godt lide, hvordan vi delte bolden og stolede på hinanden derude," tilføjede han.

Pascal Siakam scorede 29 point, da Indiana Pacers forbedrede sig til 29-23 med en sejr på 132-129 over Houston Rockets.