LeBron James maner al snak om karrierestop til jorden

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

LeBron James maner al snak om karrierestop til jorden

LeBron James maner al snak om karrierestop til jorden
LeBron James maner al snak om karrierestop til jordenProfimedia
Da Los Angeles Lakers for lidt over en måned siden røg ud af NBA-slutspillet, lød det fra superstjernen LeBron James, at han havde "en masse at overveje". Det førte til spekulationer om, hvorvidt han ville indstille karrieren.

Men de spekulationer kan nu stoppes. Natten til torsdag dansk tid slog den 38-årige rekordmager fast, at han fortsætter karrieren.

"Spørgsmålet for mig er altid, om jeg kan spille uden at ødelægge spillet. Den dag, hvor jeg ikke kan give alt på banen, er dagen, hvor jeg stopper. Heldigvis for jer, er den dag ikke i dag", lød det fra James i forbindelse med et prisshow ifølge AFP.

Han kom ind i ligaen allerede som 18-årig og kan se frem til at indlede sin 21. NBA-sæson efter sommerferien.

De seneste fem år har han spillet for Los Angeles Lakers, og før det har han tørnet ud for Miami Heat og Cleveland Cavaliers. Med alle hold har han vundet NBA-mesterskabet - endda to gange med Miami Heat.

I den forgangne sæson slog han Kareem Abdul-Jabbars rekord som den mest scorende spiller i NBA-historien.

Der har været snakket og skrevet om, at LeBron James drømmer om at spille så længe i ligaen, at han når at spille sammen med sin søn Bronny James, der nu er 18 år og spiller collegebasketball.

Den teori skyder LeBron James dog ned. Til gengæld har det stor indvirkning på hans egen motivation for at fortsætte, når han har tid til at se og træne sine egne børn og deres venner.

"Når jeg ser børnene og deres venner, viser det mig altid, hvorfor jeg spiller. De tager mig tilbage til, hvor jeg skal være - den rene kærlighed til spillet", forklarede James.

"Så ja, jeg har stadig noget tilbage i mig. Meget tilbage faktisk".