LeBron James skal opereres i løbet af sommeren

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
LeBron James skal opereres i løbet af sommeren
LeBron James ved siden af Anthony Davis
LeBron James ved siden af Anthony Davis
AFP
Forwarden spillede de sidste måneder af sæsonen med en fodskade, som skal ordnes kirurgisk. Genoptræningen vil tage to måneder, men vil ikke forhindre spilleren i at være til stede ved starten af næste sæson, forlyder det.

Efter et ærgerligt exit med nederlaget til Denver Nuggets i Western Conference-finalen antydede LeBron James, at han ville stoppe sin karriere. Indtil videre er den tanke tilsyneladende forsvundet fra King James' sind, men den 38-årige forward får et tilbageslag før sin 21. NBA-sæson.

Ifølge The Athletic skal LeBron James nemlig opereres for en skade i højre fod i løbet af sommeren. Problemet opstod den 26. februar i duellen med Mavericks og holdt ham ude i en måned. Tilbagevenden til banen skete hurtigere end forventet, men nu skal han gennemgå en mere permanent behandling.

Genoptræningen vil tage to måneder, hvilket gør det muligt for James at være klar til starten af 2023/24-sæsonen i Lakers.

På trods af at han har spillet de sidste måneder med fysiske defekter, så har James igen vist de kvaliteter, der gør ham til en af de bedste basketballspillere nogensinde. Han sluttede sæsonen med et gennemsnit på 28,9 point, 8,3 rebounds og 6,8 assists med en skudeffektivitet på 50 procent. Han førte derudover et Lakers-hold, der startede sæsonen med 2-10, til Western Conference-finalen.