Én sejr fra total triumf: Denver strammer skruen om Miami Heat med endnu sejr i slutspil

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Én sejr fra total triumf: Denver strammer skruen om Miami Heat med endnu sejr i slutspil

Miami Heat har haft svært ved at håndtere superstjernen Nikola Jokic i løbet af finaleserien.
Miami Heat har haft svært ved at håndtere superstjernen Nikola Jokic i løbet af finaleserien.Mike Ehrmann/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Denver Nuggets kan næsten smage sejren, efter at holdet fra delstaten Colorado natten til lørdag tog sin tredje sejr i finaleserien i NBA-slutspillet over Miami Heat.

Miami Heat fik ikke udnyttet hjemmebanefordelen og måtte se sig slået af gæsterne, som nu fører 3-1 i det samlede regnskab i finaleserien.

NBA er Nordamerikas bedste basketballliga, og hver runde i slutspillet spilles i et bedst ud af syv-format. Det betyder, at der skal fire sejre over modstanderholdet til for at vinde runden.

Dermed har Denver Nuggets altså natten til tirsdag muligheden for at gøre det af med Miami Heat i finaleserien.

Her spilles seriens femte kamp, og med Denver Nuggets på hjemmebane, er der fra bookmakerne ikke megen tvivl om, hvem der er favoritter til at tage NBA-titlen.

Et succesfuldt væddemål på en Miami Heat-sejr på udebane giver således mere end fire gange pengene igen, mens folk med hang til Denver må nøjes med 25 kroner i præmie på et 100 kroners væddemål.