Miami Heat slår Denver Nuggets og bringer balance i finals-regnskabet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Miami Heat slår Denver Nuggets og bringer balance i finals-regnskabet
Der er spænding i finaleserien mellem Miami Heat og Denver Nuggets.
Der er spænding i finaleserien mellem Miami Heat og Denver Nuggets.
MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Miami Heat har bragt balance i regnskabet, efter at holdet natten til mandag dansk tid slog Denver Nuggets 111-108 i den anden kamp i finaleserien i Nordamerikas bedste basketball-liga, NBA.

Efter de to første kampe i finaleserien er stillingen således 1-1.

Miami Heat måtte ellers stå imod både Denver Nuggets' hjemmebanefordel og en stor præstation fra hjemmeholdets helt store stjerne, Nikola Jokic, som leverede på aftenen med 41 point.

Den 28-årige serbiske center bidrog med 11 rebounds og fire assister.

Miami viste sig dog en smule bedre, og Jimmy Butler, Bam Adebayo og Gabe Vincent noterede sig alle for mere end 20 point hver.

Denver Nuggets var med hjemmebanefordelen ellers klare favoritter inden opgøret natten til mandag. Og så havde gæsterne trods alt allerede fået klø af Jokic og Denver natten til fredag, hvor Nuggets tog sejren i den første kamp af finaleserien med 104-93.

Men Miami Heat har tidligere vist sig som et modstandsdygtigt hold i årets slutspil, efter at de afværgede et vildt comebackforsøg i semifinaleserien mod Boston Celtics.

Og nu kan østkystholdet altså rejse hjem til Florida med udsigten til to kampe på hjemmebane, hvor bookmakerne har en del mere fidus til Miami Heat.

Hos spiludbyderen Bet365 giver et succesfuldt væddemål på Miami Heat pengene 2,15 gange igen i næste kamp. Samme udbyder tilbød pengene 3,80 gange igen i nattens sejr over Denver Nuggets.

I NBA's slutspil bliver der spillet i et bedst ud af syv-format. Det betyder, at man skal vinde i alt fire kampe for at vinde en serie.

Nattens kamp blev ligesom den første kamp spillet i Denver.

Næste gang går turen til Miami, hvor kamp tre og fire skal spilles henholdsvis natten til torsdag og natten til lørdag dansk tid.